Mennyi időbe tellett hogy megtanuljatok tökéletesen tudatosan álmodni?
Figyelt kérdés
Mert nálam az van, hogy én eddig is szerintem úgy álmodtam, mert például ha valami rossz történt egyből mondtam ez csak egy álom és próbáltam felébreszteni magam. Irányítani nem irányítottam, csak sodródtam a cselekményekkel. De most egyre jobban elkezdett ez foglalkoztatni és kíváncsi vagyok hogy hogy mehetnék bele mélyebben a témába. Le tudnátok írni hogyan jöjjek bele és mennyi idő kellett nektek hogy tökéletes/majdnem tökéletes legyen?
Válaszokat előre is köszönöm 😇
2022. febr. 18. 10:41
21/21 anonim válasza:
Végül kérdező sikerült tökéletes tudatos álmodnak lenni. Őszintén szólva én szeretnék tudatos álmot már volt is 3 de az a baj hogy most nyáron tudom gyakorolni de máskor a suli miatt nem is tudtam állomnaplót vezetni. Nekem egyébként kb féléve nem volt rémálmom de attól se lett rossz a napom sőt mi több élveztem is az elejét. A rémálmom: futok hazafele és már az utolsó kanyarba voltam amikor megláttam a slender man-t majd elkezdtem hátrálni és beleestem egy patakba (ami nincs ott a valóságban) majd felébredtem (de még mindig álmodtam) aztán történt valami rossz amire nem emlékszem majd megint felébredtem (még mindig álmodtam ) majd kitudja miért megöltem félelmemben a szüleim aztán nem volt már ijesztő csak egy sima álom majd aztán felébredtem mostmár valójában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!