Mennyi időbe tellett hogy megtanuljatok tökéletesen tudatosan álmodni?
Mert nálam az van, hogy én eddig is szerintem úgy álmodtam, mert például ha valami rossz történt egyből mondtam ez csak egy álom és próbáltam felébreszteni magam. Irányítani nem irányítottam, csak sodródtam a cselekményekkel. De most egyre jobban elkezdett ez foglalkoztatni és kíváncsi vagyok hogy hogy mehetnék bele mélyebben a témába. Le tudnátok írni hogyan jöjjek bele és mennyi idő kellett nektek hogy tökéletes/majdnem tökéletes legyen?
Válaszokat előre is köszönöm 😇
Nekem az volt sok idő hogy ne úgy álmodjak.
Valamiért mindig tudtam, mert valószínűtlen volt az egész.
De amikor elkezdtem figyelni hogy ez most 4k/120fps-e vagy nem... Vagyis azt hogy pontosan valójában mit látok... Ott mindig széthullott.
Meghát arra se vagyok büszke hogy néha miket csinálok ilyen "felszabadult" állapotban...
De az se igaz hogy bármit meg lehet csinálni. Ha nem vagyok biztos benne, megróbálok repülni/lebegni. (Mindig sikerül mert a valóságban eszembe se jutna ilyen hülyeség)
De amit utána művelek azt nem mondanám jónak. Kb mint valami rossz video játék. Az ellenséget meg kell gyilkolni...
Mit jelent a tökéletes?
Nekem az lenne a tökéletes ha instant be tudnék lépni más álmába, és éreztetni vele amit akarok.
Amikor elkezdtem ezzel foglalkozni, rá pár napra már tudatos álmom volt. Amint tudatomra ébredtem, egyből 100%ra ment a tudatosság. Nem volt semmi cselekvéssel folyás. Az nem tudatos álom még. Én egyből lebegve törökülésbe ültem, és elkezdtem meditálni.
Volt egy speciális ember, akinek az álmába be akartam lépni. Ezt fentről akadályozták. Amikor már minden mentális módszerre kitaláltam egy counter technikát, akkor egyszerűen felébresztettek. Nagyon pontosan érzem az elmém rezzenéseit, sőt volt hogy álomban meditáció közben figyeltem a testem, és éreztem a pozicíót amiben fekszem, sőt egyszer felébresztettem magam, majd visszamentem az álomba. Szóval amikor a semmiből úgy ébredek, hogy 100%osan éber vagyok, semmi esélyem visszahangolódni az álomra, akkor hát ez van.
Amikor megszoktam, hogy ez nem fog menni, akkor gyakoroltam végtelen hatalmat, de minden egyből ment.
Alakváltás
Falon átmenés
Lebegés
Láthatatlanság
Tudás sugárzása az álomkarakterekbe
Több tucat vagy több száz álomkarakter harmónikus, 100%os irányítása
Teleportálás
Nem tudom mekkora de nagy erő( erőfeszítés nélkül acélnál sokszor keményebb anyag átütése)
Gyorsaság( a rekord sebességem kb 1,7*10^17 méter/ másodperc( 18-20 fényévnyi távolság / másodperc))
Álomkörnyezet eltüntetése, átalakítása
Random tárgyak élőlények teremtése
Más dolgok lebegtetése
De ezek nem voltak hasznosak nekem.
14-es en pl. Kacagva ebredtem miutan atalakitottam a rémálmom es kipihent voltam es vidám.
Ellenben mig rémálmom volt mosott rongy voltam.
#14, Egyszerűen csak tévedsz. Ez nem így működik.
És ha így működne, akkor is lehet meditálni szóval...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!