Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Mennyi időbe tellett hogy...

Mennyi időbe tellett hogy megtanuljatok tökéletesen tudatosan álmodni?

Figyelt kérdés

Mert nálam az van, hogy én eddig is szerintem úgy álmodtam, mert például ha valami rossz történt egyből mondtam ez csak egy álom és próbáltam felébreszteni magam. Irányítani nem irányítottam, csak sodródtam a cselekményekkel. De most egyre jobban elkezdett ez foglalkoztatni és kíváncsi vagyok hogy hogy mehetnék bele mélyebben a témába. Le tudnátok írni hogyan jöjjek bele és mennyi idő kellett nektek hogy tökéletes/majdnem tökéletes legyen?

Válaszokat előre is köszönöm 😇

2022. febr. 18. 10:41
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
15%
NEM éri meg.
2022. febr. 18. 11:18
 2/21 anonim ***** válasza:
27%
Mindenkinél más idő van akinek 1 év van akinél több de tényleg nem éri meg
2022. febr. 18. 11:27
 3/21 anonim ***** válasza:
62%
110 év volt, nem érte meg.
2022. febr. 18. 11:38
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
2022. febr. 18. 11:45
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Valaki leírná, hogy miért nem éri meg?
2022. febr. 18. 14:18
 6/21 anonim ***** válasza:
89%
1-es na és miért nem? Én amikor foglalkoztam vele akkor sikerult egyszer-kétszer iranyitanom is. Rémálmot vicces álommá alakítottam. De már reg nem foglalkoztam vele.
2022. febr. 18. 14:31
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
4-es a cikk azt irta hogy a kutatasban resztvevoknek a statisztiksi kiertekelese utan csak pozitiv volt, jó hatasu. 10% negativumot ír. Ilyen banalis hulye i dokokat hogy az illeto mindig benne akarna lenni es hogy a REM fazis is limitalt es emiatt frusztralt lehet valaki. Az alvas amugy ciklikus folyamat es teny hogy a ciklusoknak es a REM fazisnak van egy ritmikus ideje. Azert szoktak faradtak lenni mert ugy ebred hogy a ciklust meg nem fejezte be es nem ket ciklus kozott ebredt, mert akkor energikus lenne. Bocsanat de az az indok amit írtak hulyeseg. Aki tudatosan is hasznalja az soha nem esik ilyen fuggosegbe.
2022. febr. 18. 14:38
 8/21 anonim ***** válasza:

* statisztikai

* indokokat

2022. febr. 18. 14:40
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Hozzávetőleg egy hét után sikerült ráébrednem hogy egy álom részese vagyok. A felismerést követően nemsokkal fel ébredtem,sajnos. Hetekkel,talán hónapokkal később már elmélyült a dolog és kedvemre irányítani is tudtam az álom folyamatát. Sikerült elérnem hogy az elalvást követően -jellemzően alvási paralízist megélve- egyből tudatosan lépjek az álomba.

Nekem azonban kellett az,hogy folyamatosan foglalkozzam a gyakorlattal,hogy foglalkoztassa az agyam az álom tudatosítására irányuló törekvés. Amikor már kevésbé foglalkoztatott az éber álmodás,egyszerűen már nem is jött össze.

Gyakorlatokat konkrétan nem végeztem,csak egyszerű meditációt gyakoroltam és akartam hogy megtörténjen a dolog.

Hogy megéri-e az egyértelmű. Ez az egyik legjobb módja a mélytudatba való tudatos betekintésnek és a benne rejlő lehetőségek kihasználásának. Egy nagyon jó önismereti és önfejlesztő lehetőség lehet.

2022. febr. 18. 15:46
 10/21 anonim ***** válasza:
9-es nem csak, de ötleteket is tud meríteni az ember a munkájához és vannak még hasznos potenciálja, pl. rémálmot át tudja alakítani poénos álommá.
2022. febr. 18. 17:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!