Honnan tudjuk, hogy alfában vagyunk?
pl most ha totál éber vagy az béta:D
eggyel alatta az alfa( ide tartozik az amikor álmodsz meg amikor már majdnem alszol jelenesetben elbamulsz)
ezalatt a téta: ekkor alszol .
és van a delta a legalján és azthiszem ott műtétek soránn kerülhetsz le
Ha ez van a kormányon: Kék körben, piros kereszt és zöld sárkány.
Akkor minden bizonnyal alfa romeoban ülsz.
Kb ennyi.
Ez jó kérdés, én sem tudom biztosan sose.
Van egy módszerem, nem valami jó :P Ha már lazítok egy ideje, arra gondolok, hogy most mennyire lenne nehéz felkelni. Mikor csak elkezdem, akkor ez a gondolat nem zavar, de ha már "lejjebb" vagyok, akkor rossz érzésem lesz tőle, nem akarok felkelni. Hát ennyi :P De lehet, hogy még ez sem az.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy ő egyszer azt érezte, hogy lebeg, nem érezte maga alatt az ágyat. Na valami olyasmi lehet az alfa :D
Meditáció közben akarod megtudni?
Ha igen, akkor onnan tudod, hogy lent vagy alfában ( nekem csak 1x sikerült több évvel ezelőtt ) hogy olyan érzésed van mint ha abban a pillanatban képes lennél meghalni. Nekem ez egy erős érzelmi ilyedtséggel párosult. Magyarán féltem és megilyedtem, illetve felriadtam amikor elértem azt a mélypontot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!