Alfában tényleg elő tudom szedni az összes emlékemet?
Amit eddig tanultam, olvastam, hallottam... Szóval minden.
Ha igen, hogyan? Vagy lemegyek alfába, és felteszek magamnak egy kérdést és egyből előjön minden?
Csak az ésszerűség kedvéért szólnék hozzá.
Sokan félreértelmezik az alfa-állapot fogalmát. Alfa állapot amikor nyugisan tévézgetsz, vagy amikor lefekszel aludni de még nem alszol. Lényegében az ellazult, nyugodt idegállapot. Ezt nem kéne egy húdenagy spirituális dolognak felcímkézni...
Tehát inkább nyalj be egy bélyet és olyan kérdésekre is választ kapsz amire nem is vagy kiváncsi...
Igaza van az előzőnek, azonban az alfa állapotnak is vannak mélységei. Jó példa erre a hipnózis. Hipnózis közben is alfa hullámokat generál az agy, még is fel tud idézni az egyén ebben az állapotban szinte tökéletes pontossággal olyan emlékeket ami szimpla nyugodt állapotban nem menne.
A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni de abban biztos vagyok hogy ez nem fog egykönnyen sikerülni. Nagyon sok gyakorlásra lenne ehhez szükség
Előzőnek:
1. az alvásnál az agy, delta, esetleg théta hullámokat generál, de semmiképpen sem alfát.
2. Semmi profizmusra nincs szükség az önhipnózisra, egyszer nekem is sikerült véletlenül.
Kérdező:
Amennyiben a válasz igen, akkor úgy, ahogy mondod. Próbáld ki! Esetleg, ha emlék részlet hiányzik próbáld meg újra élni az adott eseményt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!