Ez normális alfában? (Halál nyugalom, aztán meg ez. )
Figyelt kérdés
Csinálom ezt a 3-ról egyre technikát, aztán ellazítom az egész testemet. Közben mondogatom magamnak, hogy lazuljak el, meg elképzelek egy örvényt, ami magába hú, zuhanok és elképzelem, hogy az örvény egyre mélyebbre visz alfában. Aztán rohadtul fel megy a pulzusom, elkezd zsibbadni a testem, olyan, mintha lebegnék, aztán mintha jobbra-balra hintáznék, megijedek és elmúlik.2011. jún. 30. 18:57
1/6 anonim válasza:
nekem légszomjam szokott lenni. De nem parázok rajta.
2/6 anonim válasza:
Ha kellemetlen, ne csináld! Próbálj ki egy másik technikát.
Én szeretem a barlangos módszert.
Egy barlangot kell elképzelni, és hagyni, hogy olyanná váljon, amilyenné akar. Ha már érzed a lábad alatt a talajt, a barlang levegőjét, érzed a szelet az arcodon és az ottani szagokat, akkor kell előre és balra menni befelé a barlangba. Ott kell lennie egy átjárónak. Ha átmész rajta, alfában leszel.
Fontos, hogy le lásd magad kívülről! Ha azt veszed észre, hogy magad nézed, kezd újra. Ennyi ami nehézséget okozhat, de nem kell számolni sem.
3/6 anonim válasza:
Ez csak is azt jelenti, hogy nagyon mélyen vagy! Én IMÁDOM ezt az érzést =D. Persze, hogy normális, egyébként csalódottnak hangzol.. tán nem tecett?! =O
4/6 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Azért tűnhettem csalódottnak, mert azt hittem, hogy ez az érzés kihoz alfából, de ezek szerint pont ellenkezőleg :D
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Legalább is az értelmeseket.
2011. júl. 3. 16:53
5/6 anonim válasza:
Az agykontroll a Gonosz műve. Olvassátok el DR. Erdélyi Judit : Ajtónyitás vajon kinek? c. könyvét
6/6 anonim válasza:
Jó és Gonosz nem létezik. Mindkettő benned él, és csak Te hívod elő őket, ha nem kiegyensúlyozottak az archetípusos energiáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!