A tanfolyamon olyan témáju dolgokat is sikerul elsajátitani hogy pl. : pénz bevonzása, kibékülés, munkahelyi sikerek stb. szóval konkrétan ilyen témákban is utazunk az alfában, amit persze meg is tudok tanulni?
Ja igen, csak ahhoz az alfát meg kéne tanulnom, mert ugy jobban elém tudom képzelni a dolgokat amit szeretnék...
Te pl. elvégezted a tanfolyamot? le tudnád irni nagyvonalakban, akkor mi "megy ott" 4 napig ?
Tudod most filózom, hogy elvégezzem e vagy sem, és elsősorban erre szeretném használni amit a kérdésben irtam..
:)
én könyvből tanultam meg az alfát.
ez kb. olyan állapot, mint amikor reggel felkelsz, de még nem vagy teljesen magadnál...nyugalom vesz körül, remélem érthető :D este is, amikor közeledik az elalvás, de még nem alszol, az már alfa.
jó ha tudod hogy alfába vagy, mert akkor tudod a tudat alattidat irányítani az elmédet és így a viselkedésed is!
nekem akkor megy a legkönnyebben a vizualizáció, ha valami jó kis zenét hallgatok! na akkor magamévá teszem a látottakat! (amit a fejedben elképzelsz az később a kezedben lesz)
tehát a vizualizációhoz nem fontos lemenni alfába, de úgy hatásosabb! (amúgy le lehet menni thétába is:)
na remélem tudtam segíteni :)
azt kell mondjam a tanfolyam az alapja az agykontrollnak ,utána jöhet a többi. de nagyjából az alapba beletartozik az is amit nagyon nagyon el szeretnél érni(legyen ez jelenesetben a pénz bevonzás stb.) , de van pl a http:\\esettanulmanyok.hu oldal itt nagyon sok technika van részletesen leírva hogy hogyan kell használni
sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!