Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elvakult agykontrollosok,...

Elvakult agykontrollosok, miért hisztek ebben ennyire?

Figyelt kérdés
Nem veszitek észre, hogy csak placebo (vagy az sem)?
2010. máj. 10. 15:08
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
José Silva & Philip Miele - Agykontroll. Még pár éve találtuk pince takarítás közben, akkor még nem érdekelt az ilyesmi, aztán ahogy elkezdett érdekelni az ezoterika, újra előbányásztam :)
2010. máj. 10. 21:58
 42/48 anonim ***** válasza:
100%

Én írtam, hogy nekem sokkal jobb az életem, mióta agykontrollozok.

Éppen tegnap gondolkodtam el a főnököm bejelentése után azon, hogy az elmúlt hetekben mindenféle meditációt csináltam, csak egyedül a gazdagság bevonzásával kapcsolatban nem, mert én az elmúlt hónapokban csakis a személyem fejlesztésével foglalkoztam, a pénz nem motivált. Minden amire programoztam az utóbbi időben, megvalósult és nem értettem, hogy az anyagi gyarapodást hogyan sikerült elérnem, ha nem is programoztam. Tegnap először döntöttem úgy, hogy megcsinálom ezt a gyakorlatot. Amikor elkezdtem hallgatni, rájöttem, hogy én már ezt hallottam. Fogalmam nincs, hogy mikor, tényleg nem emlékszem, de minden részletét ismerem a gyakorlatnak. Szóval rájöttem, hogy tudtomon kívül is programoztam rá, és ezek szerint be is jött.

Valaki írta, hogy miért zavar titeket az, ha mi pozitívan gondolkodunk és hiszünk valamiben, ami által mi úgy érezzük, hogy jobbá vált az életünk. Egyetértek a kérdésével. Láthatjátok, hogy szinte mindenki, aki megismerkedett az agykontrollal, elégedett vele. Placebó vagy nem, nem tudom, de nem is érdekel. Tényleg csakis az a fontos, hogy jobban érzem magam tőle. Mindenkinek meg kellene tanulnia pozitívan gondolkodni és akkor nem lenne ennyi rossz a földön. Ha már néhány napot kihagyok meditáció nélkül, már meg is érzem, egyszerűen rosszabb a hangulatom olyankor.

Valaki azt is írta, hogy inkább akkor már Istenben hisz. De hiszen Isten létezésére sincsen bizonyíték, mégis hisz benne. Hisz egy olyan valakiben, akinél ugyanaz a szituáció áll fenn, mint az agykontrollnál, hogy nincsennek tudományosan elfogadott bizonyítékok a létezésére.

Sokan jöttek a szellemek létezésével. Akkor én felvetem a földönkívüliek létezésének kérdését. Rengeteg (szerintem szűklátókörű) ember határozottan állítja, hogy márpedig földön kívüli lények nem léteznek. Miért? Mert nincs rá bizonyíték. Én viszont csak arra tudok gondolni, hogy nem tudom elhinni azt, hogy sok milliónyi bolygó közül csakis a miénken lehetséges az élet. Én biztos vagyok benne, hogy más bolygókon is van, de nem biztos, hogy ugyanolyan formában, mint a földön, lehet hogy más környezetben, más bolygó állásban más feltételekre van szükség az élet kialakulásához. De szerintem létezik, szerintem nagy a valószínűsége.

Térjünk vissza az agyhoz. Az agykontroll azt vallja, hogy az Alfa állapotban agyunk kb. 10 Hz-en működik, ekkor képesek vagyunk egy mélyebb tudatszintre jutni, ekkor vagyunk képesek a dinamikus meditációra, azaz a tevékeny meditációra, amikor a problémák feladatokká válnak és képesek vagyunk ezeket megoldani.

Agyunk kapacitásának csak egy töredékét használjuk. Agyunknak a bal féltekét használjuk, ekkor vagyunk a béta tudatszinten, amikor 14-20 Hz-en működünk. Ez a tudatosság külső szintje, most is ezen vagyunk.

Amikor alfában vagyunk, agyunk jobb agyféltekéjét is használjuk. Gondoljunk csak bele. Ha az agyunknak csak egy kis töredékét használjuk, és mégis milyen nagyszerű dolgokra vagyunk képesek vele, akkor mi mindenre vagyunk még képesek, ha nagyobb részét használjuk. Az agykontroll segítségével megtanuljuk használni agyunknak nagyobb részét is, így vagyunk képesek megvalósítani azokat a dolgokat, amiket szeretnénk.

2010. máj. 11. 12:43
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként a Harvard egyetemen pár éve már van ilyen fakultás, ahol az ellazult állapotban történő vizualizálást tanítják, ami tulajdonképpen az agykontroll lényege.

Ennyit arról, hogy nem tudományos :)

2010. máj. 11. 14:35
 44/48 anonim ***** válasza:
100%
aki ilyet kérdez,az lehet azt sem tudja,mi az az Egyetem..
2010. máj. 12. 14:18
 45/48 anonim ***** válasza:
51%
te azt vedd észre ,hogy mindenbe a logikát kereső elvakult ember vagy!
2010. máj. 21. 10:05
 46/48 anonim ***** válasza:
ja,akkor inkább logikát kereső ember vagyok,mint logikátlanul gondolkodó ... de ez már a te bajod:-)
2010. máj. 22. 21:16
 47/48 anonim ***** válasza:
főokos! ha annyira hitetlen vagy,akkor ahol tanultál(esetleg egyetemen?vagy főiskolán? akkor keress fel az ottani pszichológia tanszéket és tedd fel a kérdésed,hátha válaszol egy nálad jobban hozzá értő!!!!,(ha egyáltalán szóba állnak veled)
2010. máj. 22. 21:20
 48/48 anonim ***** válasza:

ha nem próbálsz ki valamit, ne alkoss véleményt, ha azt sem tudod, mi az.

attól, hogy a könyvesboltban az eladók melyik polcra raknak egy könyvet, még nem biztos, hogy hülyeség.

a mágia címen eladott bűvészkedés sajnos teljesen befeketítette az ilyesmik hírét, mint az agykontroll.

ettől függetlenül rengeteg ilyen dolog működik.

ahogy már előttem is írták, engem nem érdekel különösebben, ha akár placebó, akár más, tudományos magyarázat esetleg nincs rá...

az őseink nem voltak tudósok, de nekik köszönhetjük, hogy idáig eljutott az emberiség.

ha egy könyv arról szól, hogy az agyadat máshogyan is lehet használni valamire, mint amit megszoktál, akkor a legtöbben ezt azzal kötik össze, hogy valaki a buta emberekről igen nagy pénzeket akaszt le.

van sok dolog, amiben én sem hiszek, de ez ráadásul egy kipróbálható, ellenőrizhető, kb. antikváriumból max. 500 ft-ért elérhető dolog. csak annak van joga ugatni, aki tapasztaltabb ebben.

2010. jún. 30. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!