Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elvakult agykontrollosok,...

Elvakult agykontrollosok, miért hisztek ebben ennyire?

Figyelt kérdés
Nem veszitek észre, hogy csak placebo (vagy az sem)?
2010. máj. 10. 15:08
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
100%

sztem 15:58 nem az agykontrollt használja, hanem a pozitív gondolkozást.

Szval nem arra gondolsz, h "úgyse megy, úgyis a főnök talpnyalói kapják meg a fizetést" hanem h "aki jól dolgozik, az fizetésemelést kap, ez pedig én leszek"

vmi ilyesmi.

2010. máj. 10. 16:02
 22/48 anonim ***** válasza:
90%
én úgy tudtam,a pozitív gondolkodás az agykontroll alapja,mivelhogy gondolatokkal foglalkozik,nem?Elképzelt meditációkkal az alfa szinten,stb..vagy tévedek?
2010. máj. 10. 16:15
 23/48 anonim ***** válasza:
86%

hááát igen, de egy kicsit bonyolultabb a kapcsolat.

Minden agykontrollos pozitívgondolkodó, de nem minden pozitívan gondolkodó ember agykontrollos :)

2010. máj. 10. 16:27
 24/48 anonim ***** válasza:
86%
na!De akkor biztos nem lehet olyan rossz,hogy hülyének nézzék miatta az embert!
2010. máj. 10. 16:31
 25/48 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig okosabb,aki ebben hisz,mint azok,akik a mágiában,démonokban,szellemekben hisznek.
2010. máj. 10. 16:35
 26/48 anonim ***** válasza:
mondjuk a szellemekben csak azok hisznek szerintem akik túl naívak,vagy már láttak olyat.Én sem hittem,míg be nem bizonyosodott.de ez most mindegy..szerintem a HIT alapján senkit nem szabad lehülyézni,amíg a tudomány be nem bizonyítja az egyértelmű létét,vagy nemlétét.Attól,hogy valaki elhisz valamit,még nem kevesebb mástól.ez pont olyan,mint mikor a kisgyerekek lenézik a másikat..ebből kéne már kinőni
2010. máj. 10. 16:41
 27/48 anonim ***** válasza:
77%

Kedves földhöz ragattak: Miért hisztek annyira a tudományban? Többször is rá kellett jönnünk már, hogy csődöt mondott néhány területen.

Amihez a tudomány béna, az eleve nem létezik??

Érdekes hozzáállás... tehát Newton előtt nem volt gravitáció? XDD

2010. máj. 10. 16:42
 28/48 anonim ***** válasza:
ja! :D szellemek is csak onnantól lesznek,ha valaki igazi bizonyítékot szolgál rá,ki tudja mutatni,addig szigorúan tagadni kell,mert még a végén hülyének nézik az embert..az előtted író voltam
2010. máj. 10. 16:50
 29/48 anonim válasza:
de mint mindenki tudja szellemek nem léteznek:)! vagy esetleg az szolgál bizonyítéknak h egy fényképen van egy elmosódott folt?:D agykontroll vagy nem agykontroll. az már rég rossz ha vki nem tud nélküle élni. én kipóbáltam és segített de mégse függök tőle. mert a pozitivhozzáállás tényleg segít. de mindezek mellett én mégis inkább istenben hiszek.
2010. máj. 10. 17:00
 30/48 anonim ***** válasza:

16:50-esnek: ennyi erővel meg tagadni kell a graviton, a tachion meg egy halom egzotikus részecske létét amíg fel nem fedezik? És hogyan fedezik fel, ha tagadják? Ez egyáltalán nem tudományos hozzáállás!

Én például nem vagyok hiszékeny, és addig nem is hiszek az agykontrollban (szellemekben sem), amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy ez létezik. De nem tagadok elvakultan, mert nekem sokkal fontosabb az igazság, mint az, hogy kinek van igaza. Ha az agykontroll létezik, akkor megtanulom, ha hülyeség, akkor kiderítem, hogy az. Addig kutatok, amíg meg nem tudom.

2010. máj. 10. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!