Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elvakult agykontrollosok,...

Elvakult agykontrollosok, miért hisztek ebben ennyire?

Figyelt kérdés
Nem veszitek észre, hogy csak placebo (vagy az sem)?
2010. máj. 10. 15:08
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
100%

17:04

ööö... szerintem te el vagy tévedve... "agykontroll létezik"? Ez nem egy szellem, vagy isten, hogy létezik vagy nem. Azt kéne kiderítened, hogy működik-e! És ahoz, hogy ezt megtudd, ismerned kéne az "alapelveit" és ki kéne próbálnod! Attól tartok, nem is igazán tudod, miről van szó.

de segítek.

Egy (igazi) agykontrollos igyekszik

-pozitívan gondolkodni

-a rossz szokásaitól (cigaretta, kényszeres evés) megszabadulni

-új, jó szokásokat felvenni (meditáció, pozitív gondolkodás)

Egyáltalán, máshogy látja a világot. Az akadályokban nem falat, inkább feladatot lát. És minden feladat megoldható.

Melyik dologban nem hiszel? :)

2010. máj. 10. 17:27
 32/48 anonim válasza:
.
2010. máj. 10. 18:22
 33/48 anonim ***** válasza:

17:27: A "létezik" pedig nem több egy szónál. Ha az agykontroll létezik, akkor van ilyen és működik, ha nem létezik ilyen akkor mondják, hogy van de csak baromság az egész. Ezt értettem "létezik" alatt.

Egyébként persze, hogy nem vagyok vele tisztában (még nem), de erre mintha utaltam is volna. Utána fogok járni, és majd megismerem.

2010. máj. 10. 18:43
 34/48 anonim ***** válasza:

-pedig

És ez van ha túl sokat szerkesztem a válaszom :)

2010. máj. 10. 18:44
 35/48 anonim ***** válasza:
hááát tudnánk vitatkozni ezen az értelmezésen de ne vesszünk össze ilyen finomságokon.
2010. máj. 10. 19:10
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Én például nem vagyok hiszékeny, és addig nem is hiszek az agykontrollban (szellemekben sem), amíg meg nem bizonyosodok róla, hogy ez létezik. De nem tagadok elvakultan, mert nekem sokkal fontosabb az igazság, mint az, hogy kinek van igaza."

Teljes mértékben egyet értek veled,és az előtted szólónak üzenem,hogy nem bizonyította egyetlen paca sem,csak amit én láttam,és megtapasztaltam,az volt számomra bizonyíték!Amíg tudományos magyarázatot nem adnak arra amit láttam,addig kénytelen vagyok azt mondani,hogy bizony szellem volt,ami a szemem láttára átsétált a szobán,ébren és tiszta állapotban láttam,nekem ez elég,de nektek majd megmutatják magukat,ha meg akarják,vagy ha a sorsotok szerint szükségetek van ilyenre.Én régen ugyan úgy voltam vele,mint ti,nem tagadtam a létezését,és nem is hittem benne,amíg meg nem bizonyosodtam..a saját szememnek hagy higgyek már..

2010. máj. 10. 19:15
 37/48 anonim ***** válasza:
de hát szó sincs szellemekről...
2010. máj. 10. 19:57
 38/48 anonim ***** válasza:
de volt,és arra válaszoltam..
2010. máj. 10. 20:07
 39/48 anonim ***** válasza:
100%
Nem végeztem el Agykontroll tanfolyamot, csak a könyvet olvastam, DE! így is működik nekem is! Pl. volt egyszer, hogy már 2-3 napja fájt a fogam, néha folyamatosan, néha csak akkor ha ettem. Egy szem gyulladáscsökkentőt sem kaptam be, csupán használtam az Agykontrollt. 10 perc alfa állapot után elmúlt a fogfájásom. Ismétlem: csak a könyvet olvastam el!
2010. máj. 10. 20:11
 40/48 anonim ***** válasza:
Előző: nem tudok neked privátba írni, ezért ide írom: Pontosan milyen könyvről van szó?
2010. máj. 10. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!