Elvakult agykontrollosok, miért hisztek ebben ennyire?
Figyelt kérdés
Nem veszitek észre, hogy csak placebo (vagy az sem)?2010. máj. 10. 15:08
1/48 anonim válasza:
én se értem hogy lehetnek az emberek ennyire birkák, hogy hisznek ebben.
2/48 anonim válasza:
okoska,inkább végezz el egy pszichológia szakot az egyetemen,azután nem kérdezel feleslegesen..
3/48 anonim válasza:
Én meg azt nem értem, miért olyan sötétek (már elnézést) az emberek, hogy anélkül, hogy bármi fogalmuk lenne az egészről, véleményt alkossanak. Kicsit is utána jártál volna, és látnád, mennyi tanulmány igazolja a sikerességét. És itt nem csak a több millió, tízmillió emberől van szó, akiken segít, hanem rendes tudományos kísérletekről.
Úgyhogy először talán meg kéne próbálni, hátha nem is akkora baromság:)
4/48 anonim válasza:
És mi a baj a Placeboval?Ha a Placebotól bizonyatottan gyógyulnak emberek-állatok nekem mindegy hogy írják.Igen,hinni kell benne.Ebben tökéletesen Placebo-szerű.Én azt nem értem inkább,mért támadjuk ennyire.Nem olyan nagy dolog:elmetechnika.Senkit sem fenyeget...
5/48 anonim válasza:
igen,de ilyen embereknek ez túl magas ,h megértsék a dolgot.
6/48 anonim válasza:
bocsi, de mi az a placebo és hogy kapcsolódik az agykontrollhoz?
7/48 anonim válasza:
nem véletlenül van az agykontroll alkategória az ezotéria témakörben és nem a tudományok témakörben...
8/48 anonim válasza:
A placebo az,amikor hiszel valamiben,és az megvalósul.Mint az agykontroll.Ha meg tagadod,semmilyen hatással nem lesz rád.(Vagy csak közvetve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!