Elvakult agykontrollosok, miért hisztek ebben ennyire?
Az agykontrollnak nem placebo hatása van. Az agykontroll az agy rejtett képességeit használja ki. Én ezt tudom, mert tapasztaltam.
Ha neked nem használt az csak azért lehet, mert nem lazultál el rendesen, vagy valami irreális dolgot akartál vele elérni.
Én is azt tapasztaltam eddig, hogy csakis azok fikázzák az agykontrollt és az agykontrollosokat, akiknek fogalmuk nincs az egészről.
Velem folymatosan csupa jó dolgok történnek, mióta agykontrollozok, pl. ma jelentette be nekem a főnököm, hogy elégedett a munkámmal és megemeli a fizetésemet. Most őszintén. Véletlenül erre kb. mennyi százalék lehetőséget jósolnátok? És miért van az, hogy míg nem ismertem az agykontrollt, szar volt az életem, állandóan csak rossz dolgok történtek velem, rossz állás, kevés fizetés, embertelen munkaidő. Most meg szerencsés vagyok és elégedett. Ezt mindet az agykontrollnak köszönhetem.
Igen, placebo, de mi a baj a placeboval...?
Engem meg az agykontroll vezetett el a keleti vallásokhoz, meditációhoz. Sokat köszönhetek neki.
"pl. ma jelentette be nekem a főnököm, hogy elégedett a munkámmal és megemeli a fizetésemet. "
nekem a múlt hónapban és mindezt agykontroll nélkül.
És köszönöm, nagyon boldog vagyok.
"Akinek agykontroll nélkül sikerült a fizuemelés:Látod,Te is használod az agykontrollt!:)"
Ugyan mivel?
Szimplán gondolkodok és cselekszem, akkor az már agykontroll?
miért nem értitek meg,hogy nekik ez bevállt?Mégha placebó is!Szerettek más embereket elbizonytalanítani,hogy nehogy jó legyen nekik?Naívabbak egy ilyen kérdéstől oda eshetnek vissza,ahol azelőtt voltak,mikor még nem ismerték az agykontrollt!Tönkre kell tenni őket mégjobban?Gonoszok vagytok!És ezt agykontroll nélkül is láthatjuk!Hagyjátok már boldogulni az embereket!Pofátlanság a tudományköntösébe bújva felébreszteni az embereket,hogy valójában semmit sem ér,mikor ők sok mindent elértek vele,mellette jobb lelkiállapotba kerültek,ami mindenképp hasznos és jó dolog!Erre ti fogjátok a képzeletbeli kalapácsot,amivel az egész idáig felépített képzeletbeli kristálypalotájukat szanaszétt zúzzátok!Büszkék is lehettek rá,de én inkább nem lennék..
:egy nem agykontrolos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!