Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Elvakult agykontrollosok,...

Elvakult agykontrollosok, miért hisztek ebben ennyire?

Figyelt kérdés
Nem veszitek észre, hogy csak placebo (vagy az sem)?
2010. máj. 10. 15:08
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
93%
akkor most az rossz dolog,ha pl bemesélem magamnak,hogy egészséges leszek,és előbb meggyógyulok,mint aki sajnálkozik rajta hogy beteg,és azt mondja soha nem gyógyul meg?És tény,hogy aki bebeszéli magának,hamarabb meggyógyul.szerintem ezt a tudomány is alátámassza,úgy hívják önszuggesszió.Miért hülyeség?Mert nem kell hozzá gyógyszer,vagy mert hülyének érzed magad,ha bebeszélnéd magadnak,hogy meg fogsz gyógyulni?Amúgy akkor mit érnek a vígasztaló szavak egy rossz döntés után,amit a szomorú ember felé intézünk mégha mi magunk sem hisszük el,neki legalább jólesik,és hamarabb megvigasztalódik a probléma!És jééé,ahoz sem kellett gyógyszert adni.A pozitív gondolkodás a legjobb,amit tehet az ember!Ha ezt agykontroll nevűköntösbe bújtatjuk,akkor is hat.
2010. máj. 10. 15:45
 12/48 anonim ***** válasza:
93%
még valami!nézz meg egy optimistát,és egy pesszimistát!Melyik jut el előbb a céljaihoz?
2010. máj. 10. 15:47
 13/48 anonim ***** válasza:
90%

Az agykontrollnak nem placebo hatása van. Az agykontroll az agy rejtett képességeit használja ki. Én ezt tudom, mert tapasztaltam.

Ha neked nem használt az csak azért lehet, mert nem lazultál el rendesen, vagy valami irreális dolgot akartál vele elérni.

2010. máj. 10. 15:48
 14/48 anonim ***** válasza:
94%

Én is azt tapasztaltam eddig, hogy csakis azok fikázzák az agykontrollt és az agykontrollosokat, akiknek fogalmuk nincs az egészről.

Velem folymatosan csupa jó dolgok történnek, mióta agykontrollozok, pl. ma jelentette be nekem a főnököm, hogy elégedett a munkámmal és megemeli a fizetésemet. Most őszintén. Véletlenül erre kb. mennyi százalék lehetőséget jósolnátok? És miért van az, hogy míg nem ismertem az agykontrollt, szar volt az életem, állandóan csak rossz dolgok történtek velem, rossz állás, kevés fizetés, embertelen munkaidő. Most meg szerencsés vagyok és elégedett. Ezt mindet az agykontrollnak köszönhetem.

2010. máj. 10. 15:50
 15/48 anonim ***** válasza:
91%

Igen, placebo, de mi a baj a placeboval...?

Engem meg az agykontroll vezetett el a keleti vallásokhoz, meditációhoz. Sokat köszönhetek neki.

2010. máj. 10. 15:53
 16/48 anonim ***** válasza:
2%

"pl. ma jelentette be nekem a főnököm, hogy elégedett a munkámmal és megemeli a fizetésemet. "

nekem a múlt hónapban és mindezt agykontroll nélkül.

És köszönöm, nagyon boldog vagyok.

17/48 anonim ***** válasza:
92%
látod,ha használ nekik,minek akarsz beleköpni a levesükbe?Nem hiszem,hogy ez esik jól neked..
 18/48 anonim ***** válasza:
85%
Akinek agykontroll nélkül sikerült a fizuemelés:Látod,Te is használod az agykontrollt!:)
2010. máj. 10. 15:56
 19/48 anonim ***** válasza:

"Akinek agykontroll nélkül sikerült a fizuemelés:Látod,Te is használod az agykontrollt!:)"

Ugyan mivel?

Szimplán gondolkodok és cselekszem, akkor az már agykontroll?

2010. máj. 10. 15:58
 20/48 anonim ***** válasza:
93%

miért nem értitek meg,hogy nekik ez bevállt?Mégha placebó is!Szerettek más embereket elbizonytalanítani,hogy nehogy jó legyen nekik?Naívabbak egy ilyen kérdéstől oda eshetnek vissza,ahol azelőtt voltak,mikor még nem ismerték az agykontrollt!Tönkre kell tenni őket mégjobban?Gonoszok vagytok!És ezt agykontroll nélkül is láthatjuk!Hagyjátok már boldogulni az embereket!Pofátlanság a tudományköntösébe bújva felébreszteni az embereket,hogy valójában semmit sem ér,mikor ők sok mindent elértek vele,mellette jobb lelkiállapotba kerültek,ami mindenképp hasznos és jó dolog!Erre ti fogjátok a képzeletbeli kalapácsot,amivel az egész idáig felépített képzeletbeli kristálypalotájukat szanaszétt zúzzátok!Büszkék is lehettek rá,de én inkább nem lennék..

:egy nem agykontrolos:

2010. máj. 10. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!