Tényleg létezik? Ha igen bizonyítsd be!
Sziasztok!
Nagyon furcsa nekem, hogy azt állítjátok alfában képesek vagytok az emberről információkat megtudni a nélkül, hogy ismernétek. Szóval ki tudná ezt nekem bebizonyítani? Megadok néhány adatot magamról: 17 éves vagyok és Dávidnak hívnak.
Kiváncsi vagyok miket tudtok rólam meg a "képességeitekkel"... Milyen démonjaim vannak?
"Imádom" az ilyen embereket. Nézz már utána a dolgoknak. Gondolkozz logikusan, több ember is lehet 17 éves és hívhatják Dávidnak. Meg interneten keresztül? Ezt mégis hogy gondoltad? Viszont meglehet tudni emberről információkat, de arra más módszer van. Ezeket viszont évekbe telik kifejleszteni, nem egy csettintésre megy.
A magad fajtáknak is azt szoktam mindig mondani, hogy ha nem hiszed el, akkor próbáld ki. Gyakorolj éveket tisztességesen, és ha akkor se tudsz leolvasni senkiről semmit, nem 1-2 évre gondolok, hanem sok évre, akkor viszont megcáfolható a létezése, de nem teljesen. Viszont addig nem cáfolhatsz meg semmit míg meg nem tapasztaltad.
Hiába tudod a módját gyakorolni kell hozzá, nagyon sokat. Komolyan mondom neked, hogy próbáld meg. Senki nem fog neked olyan választ adni, mert akik agykontrolloznak, vagy egyéb spirituális tevékenységekkel is foglalkoznak stb., azok bölcsebbek, és tudják, hogy nem másnak kell bizonyítaniuk, hanem önmaguknak, így érték el a céljukat.
Szerinted miért nem megy senki a szkeptikusok által hirdetett kihívásokra? Mert mint írtam nem másnak kell bizonyítaniuk, hanem saját maguknak. A szkeptikus, az szkeptikus, csak azt hiszi el, amit lát. Mindent bizonyítani akar.
Kiemelném ezt:
"Ha igen bizonyítsd be!"
Ez még is mi? Mik vagyunk mi, hogy parancsolgathatsz nekünk? Mi jogon diktálsz nekünk, és avatkozol bele a döntésünkbe?
Hát nem volt barátnőm, barna színű a hajam, csakugyan 170 cm magas, ismerem apukámat, és a karifánk csak 160cm-es de piros gömbök voltak rajta, ahogyan arany színűek is...
A geometria csakugyan nem az erősségem, de szeretem hiszen matekos vagyok, úgyhogy azért megy, de nem-e miatt álltam erre a pályára másban sokkal tehetségesebb vagyok.
Tehát a legjobb eredmény:
Lucifer-666 66,6666%os teljesítménnyel... Milyen misztikus számok ;) :D
Legoman:
Nem értem miért kaptad fel úgy a vizet, ha nem akarsz nem muszáj válaszolnod a gyik-ra felrakott kérdésemre. Én ezt a felhívást olyan agykontrollos embereknek szántam akik nyitottak az ilyesfajta "megmérettetésre". Csupán az okból kifolyólag fogalmaztam meg ezt itt, mert kíváncsi voltam, hogy ezek a dolgok valójában működnek-e, hiszen több helyen olvastam a tanfolyamok végén eljut az ember-e szintre. De mivel kicsit szkeptikus vagyok ezzel a dologgal, nem akarok az elmondásod szerint több évet arra fordítani, hogy hátha bejön... Ezért kértem volna bizonyítékot ennek a dolognak a létezésére olyanoktól akik ebben benne vannak és képesek erre ezáltal meggyőzni engem. :)
Remélem nincs harag ;)
Nem kaptam fel a vizet. Egyébként bocsi. De, akkor ne írd ki úgy a kérdésedet, hogy azt higgye valaki, például én. Hogy nem hiszel benne. Mivel nem élőben beszélek veled, ezért nem hallom a hangsúlyokat, hogy akarod mondani.
Nincs harag. :)
Kérdező, én innen messziről úgy érzem, hogy te legalább két felhasználónévvel vagy ide regisztrálva, és hogy most pont nem a megfelelővel válaszolgatsz.
:))
Igazad van, észre sem vettem volna ha nem mondod :)
Van kettő fiókom is, csak az egyiket nem használom, úgy tűnik a számítógépen még a régi fiók adatai vannak megjegyezve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!