Letezik olyan hogy gondolok egy idopontra es akkor kelek fel az alvasbol?
Figyelt kérdés
Az utobbi par napban az ebreszto oram elott keltem fel 2-5 percel es azertkerdezem2014. jún. 26. 17:44
1/7 enkerekelnezest válasza:
Ez azért van mert már megszoktad hogy mindig akkor kelsz fel Velem is ez szokott történni Egyszerűen csak hozzá szoktál
2/7 Lupus válasza:
Nálam néha működik. Akkor is ha hetekig délben kelek, ha időben lefekszem és megbeszélem magammal, h mondjuk 8-kor akarok kelni akkor kelek fel. Többnyire bejön.
3/7 anonim válasza:
Nekem be szokott válni. De akkor tényleg, minden kétséget eloszlatva "meg kell beszélni" magammal. Ha egy kis ellenvetés is van bennem, akkor már nem feltétlenül megy.
4/7 anonim válasza:
Létezik, én például megbeszéltem magammal egyik este hogy most nincs kedvem kimenni pisilni, majd 5-kor felkelek és kimegyek és így is lett :D 5 előtt pár perccel felkeltem. Egyébként ha szabályosan akarod csinálni akkor ajánlom az agykontrollt. Anyósom járt is ilyen tanfolyamra vagy mire és azóta be tudja programozni magának a felkelést, sosem kel ébresztőre pedig reggel ő is megy dolgozni. Hihetetlennek hangzik de lehet benne valami.
5/7 anonim válasza:
mindennap 8 körül keltem. egyik reggel fél6kor kellett kelni. beállitottam ébresztőt de felébredtem előtte pár perccel. és meg se beszéltem magammal :)
6/7 anonim válasza:
ma én is kikapcsoltam az ébresztőt mert előtte keltem pár perccel-de nem megszokás mert nem ebbe az időbe szoktam lepihenni..és még csak nem is álmodtam :(
kb.akkor keltem mikor kiirtad ezt a kérdést :)-telepátia mi?
7/7 anonim válasza:
Igen.Nálam bejött.Már akkor is így ébresztettem fel magam,mikor azt sem tudtam még mi az az agykontroll.Elalvás előtt megnézem az órát és megbeszélem magammal hánykor kell ébrednem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!