Létezik olyan, hogy hipnotizálással tudatalattiba visznek és elhitetik veled, amit szeretnél, hogy valóra váljon?
Elvont téma! Légyszi, csak azok válaszoljanak, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én.
Egy szakember, aki tényleg érti a dolgát, hipnotizál és azt szuggerálja beléd, amit szeretnél, hogy igaz legyen, ez így beválik? Tegyük fel, sikeres szeretnél lenni és ezt hipnózissal a tudatalatti elhiszi, akkor a vonzás törvényét alapul véve sikerülnie kell. Hallottam, hogy a gyógyításban is segít és ezt be is bizonyítottak. Akkor végülis bármi lehetséges.
>akkor a vonzás törvényét alapul véve sikerülnie kell
Kezdjük ott, hogy a Vonzás Törvénye csak egy üres marketingfogás, és valójában nem létezik.
>Hallottam, hogy a gyógyításban is segít és ezt be is bizonyítottak.
Akkor nem hiszem, hogy jó forrásokat olvastál, vagy nem a megfelelő következtetéseket vontad le.
Én is azon vagyok, amin a kérdező. Járok hipnotherapeutához, aki külföldön is agyonképzett. Én is konkrét kéréssel, óhajjal mentem.
Egy konkrét probléma 3-4 alkalom alatt oldódik meg(utána ingyenes, egy foglalkozás 3-4 óra)
Nekem most lesz ingyenes. Az az helyzet, hogy millió más dolog oldódott meg, így ennek ellenére nem vagyok elégedetlen.
Múlttal kapcsolatban kellett foglalkozni velem, ugyan a foglalkozás végén mindig el lett ültetve szuggesztió, de magam is észrevettem, hogy nem fogadom ezt el és megtapasztaltam, miért nem.
Mondok egy konkrét példát: Beviszik a tudatalattimba, hogy szeretetre méltó vagyok, de előtte hipnózisban azt tárgyaltuk, hogyan molesztáltak 6-7 évesen....
Hiába mondják, hogy szeretetre méltó vagyok(meg logikus is), azt gondoltam, hogy persze... bazilika(trágárság szűrő)!
Tehát, ha a probléma gyökere nincs meg, akkor hat valamelyest, de nem az igazi.
Jó helyen tapogatózol, ha vonzás törvénye felmerült benned, de talán fontosabb a gyakorlati része, gondolatok megkérdőjelezése.
Szóval inkább a gondolatok megkérdőjelezését és megfordítását gyakoroljuk be előtte. Munkának hívjuk, ez egy módszer,
link:
https://www.youtube.com/watch?v=aFxXJKW0_Pc
https://www.youtube.com/watch?v=n7kMSSK-ASU
Természetesen Munka(link fogalma szerinti) mellett bevihető bármi, amivel egyezik a végső gondolatod, ami reálisabb lett az eredetinél. "Hazug" gondolat nem vihető be a tudatalattiba.
Ez a lényeg, nagyon rövidítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!