Létezik-e a Vonzás Törvényével szemben egy úgynevezett Taszítás Törvénye is, amiről esetleg mélyen hallgatnak Rhonda Byrne-ék?
az a baj kedves súr, hogy sok mindent le sem írnak a vizualizációs, és agykontroll könyvekben, vagy aki van olyan nem normális, hogy még arra pénzt is kidob és oktatásra, tanfolyamra elmegy, kicsit mellébeszélnek.
pl
ezeket rossz dolgokra is lehet használni, de ezt a domján féle banda tagadja, pedig sajnos nem így van.
lehetne erről hosszasan írni,de sajnos rengeteg tini jár ide, ők ált , bebüfögnek valamit, és annyi.
Szerintem is egyértelmű, hogy mindezeket a mágikus elvű (!!!) dolgokat lehet jóra és rosszra is használni, sőt: a kettőt el sem lehet választani egymástól.
A vonzás törvényét használva valószínűleg kiáramoltatnak (megnyilvánítanak) egy csomó primitív- (=alacsonyrendű, alantas) vágyat az asztrális térbe,
amelyek, ha kellő ideig táplálják őket,
akkor elkezdik irányítani a kiáramoltató személyeket valamint a hasonló rezonanciájú (=fogékony) személyeket.
(kb. ezt mondanák, akik okkultizmussal foglalkoznak)
Annyi előnye lehet, hogy elkezdik magukat megismerni általa =elkezdik megismerni és megérteni a világunkra ható és a világunkat alkotó energetikai jelenségeket.
Ez a Rhonda egyébként nem tűnik egy „észlénynek“, egyszerűen ott volt (kb.) Hollywoodban =közel lehet a „tűzhöz“ ...
....
„Pár éve láttam a filmet a vonzás törvényéről, tehát részleteiben nem ismerem. Maga az elv elég egyszerű, nem is értem miért kell annyira túllihegni.“
-Így lehet bevonzani a sok-sok dollárt. :-)
...
„Ha a Vonzás törvénye alapján gondolkodunk, akkor úgy van Taszítás, ha egy gondolatot teljesen kizárunk az elménkből. nem???“
-Megmagyaráznád ezt? Kifejtenéd bővebben?
ZoltánKvantumfizikus válasza :
Kedves Súr ! alapvetően rosszúl látod. A vonzás törvénye nem energetilai, hanem tisztán informatikai, kvantumfizikai jelenség : amire gondolsz azt hozza létre az univerzum.
ha félsz a betegségtől, megkapod, pont ezért. ha vágy egy házra, autóra, jóra, akkor azt kapod meg, mert ezeket csak bevonzani tudod. Ha nem gondolsz rá nem vonzod be őket. Nem tudsz taszítani !
A spirituális vonzódás és taszítás, azok biológiai és érzelmi vonzalakra vonatkozik és az már valóban energetikei jellegű
„3as vagyok. SZóval a vonzás törvénye ugye az, h ha sokat gondolunk valamire, vagy elképzelünk valamit, akkor azt megkapjuk az univerzumtól, ill megtörténik velünk. ergo ha nem gondolunk valamire azt nem kapjuk meg.“
-Értem már. Ez a mágia alaptörvénye. Ez szerintem igaz.
Ez a Rhonda egy“zseni“, hogy pár alapvető információból egy halom könyvet képes írni. Vissza fognak ütni rá a szerepei - az lesz a sorsa. (!!!)
(mivel mindig ugyanazt a szerepet játssza =rögzült ... tehát keményedni és törni fog ... ezt teszi a túl sok dollár és a felpörgetett biznisz)
„Kedves Súr ! alapvetően rosszúl látod. A vonzás törvénye nem energetikai, hanem tisztán informatikai, kvantumfizikai jelenség : amire gondolsz azt hozza létre az univerzum. “
-Igazad van Zoltán, teljesen egyetértek. Az a baj, hogy mindig valami új nevet adnak ugyanannak a gyereknek. Ezért nem értettem elsőre.
Rendelnek ugyanahhoz egy új nevet és mindjárt termék lesz belőle.
Tisztelt Vonzás-hívők! Ezen gondolkozzatok el, hogy igaz-e:
(ezt egy olyan ember írta le, aki konkrétan saját maga megtapasztalta - a saját elmondása szerint - a fizikai univerzum néhány kisebb szabályának átmeneti felülíródását... itt most komolyabb dolgokra gondolunk, mint a vonzásosok tapasztalatai):
Itt van szó a "reaktív módon keletkező elme" növekedéséről:
"Viszont a beavatkozás megnövekedésének negatív hatásai is vannak. A tudatalatti reaktív gondolataid a végzetedet is megteremthetik, nem csak a kívánságaidat. "
(Ken Ogger - The Pilot - kb. 3 hónapig volt "kikulcsolódva", ekkor tapasztalt néhány jelenséget)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!