Ki ismeri az úgynevezett Mesterszámokat?
Viszonylag röviden volt megfogalmazva a kérdésed, bocsánat, hogy magamtól nem gondoltam arra, hogy (ha már arra nem szeretnél időt szakítani, hogy a Google által feldobott rengeteg forrás közül próbálj egy-két olyat találni, ami megbízhatóbbnak tűnik) egy olyan numerológus (születési dátum alapán történő) ingyenes elemzése sem megfelelő számodra, akinek a honlapján reklám is van.
Akkor sok szerencsét ahhoz, hogy egy komoly, hiteles számmisztikus személyesen rátaláljon itt a kérdésedre, és részletes leírást adjon a 11-es mesterszámról! :-)
Esetleg ha annyira azért foglalkoztat a kérdés, hogy némi időt szánj rá a saját életedből, akkor szerintem érdemes belenézned egy könyvesboltban ebbe a könyvbe:
Amit irsz abban nincsenek pontos megkozelitesek ismerem a konyvet.Idézek a könyvből: Mostanra már kezdesz ráérezni a ciklus egyes számainak jelenésére,ezért hát önállóan is értelmezni tudod a személyes hét számait.Ha mégis kétségeid merülnének fel indulj ki a személyes évnél és a személyes hónapnál adott információkból és szűkítsd ezeket tovább a rövidebb időtartam szerint.
Ez aztán a jó magyarázat ugye?:) Tudjuk,hogy azok a számok amik kiöttek azok számítások alapján jöttek ki,na most ez ptt azt tanácsolja,hogy szűkítsd a rövidebb időtartam szerint. Én ilyenre más olyanra szűkíti nem? Vagy hogy is van ez? Ilyen pontos számításoknál azért ettől értelmesebb mondtatot is írhtana. Rajtam kívül többen megpróbálták ezt a mondatot értelmezni de nemtudták ők sem miszerint csinálják.Ilyen hiteles magyarázatot kaphat valaki a piacon is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!