A Tudatalattiban, elültetett negatív kritika lenne az úgynevezett rontás vagy Átok?
Pl : Ha valaki azt mondja , Te mindig is szeleburdi voltál, felelőtlen stb ezáltal elülteti az információt a tudatalattiban , és az illető bevonzza a saját életébe! Nem rólam van szó , csak vélemények érdekelnek.. A rosszindulatú
trollkodókat lepontozom.. Sorry
Tényleg érdekel komoly emberek véleménye. 28 F
Ha ez tényleg így van , akkor létezik pozitív Átok is??
Pl jó dolgot vonzol az életedbe ,azáltal ,hogy folyamatosan
hallod,hogy kedves vagy szeretetre méltó, Jó stílusod van stb..
> Tényleg érdekel komoly emberek véleménye.
Komoly ember nem hisz ezer éves babonákban.
1.Szerintem aki "trollkodni" akar nem érdekli hogy te lepontozod vagy sem.
2. Aki nem hisz benne, csak azt tudja írni: Ezek tök véletlenek, vegyél elő egy fizika könyvet!! Nincs semmiféle, rontás meg átok meg pozitív energia meg efféle baromságok. Mutass nekem egy embert akit elátkoztak????
A dolog szerintem is kb, úgy lehet ahogy írtad. Ahogy cseperedünk fel soha nem mondja, (vagy legalábbis nekem nem sokszor mondták): legyél boldog, minden amit csinálsz úgy jó ahogy van, stb. Egy szülő feladata a védelmezés s természetes hogy a rossz dolgokra figyelmeztet. De a kis gyerek agyában az is marad meg. Nap mint nap csak a szörnyűségeket hallja ne csináld mert kikapsz, megráz, megéget stb. Természetes lesz egy idő után a negatív gondolkodásminta kialakulása. S ebben semmi ezotérikus nincs.
Innen jön a szubjektív véleményem. Az emberi energia mezőnek vagy egónak folyamatosan szüksége van az energiára. Mint a testnek az ételre. S ezt kétféleképpen kaphatja meg első pozitív gondolkodás a belső és külső környezetből szerezi be az energiát. Vagy negatív gondolatok ami csak külső forrásból jön. S sajnos sokkal egyszerűbb egy másik embertől "ellopni". A rontás és az átok azért működik mert jobban ráállt az agyad a "rosszra".
Mindenki tökéletesen él. Az hogy benned felmerül annak a gondolata hogy több vagy, annál a 70kg szerves anyagnál az egy esély arra, hogy valami egyedi dolgot is megérts az életből. Az hogy kérdések merülnek fel benne az azt jelenti nyitott vagy a megismerés..arra ami tényleg VAN.
Most hallgattam meg egy előadást ami nekem nagyon tetszett. Abban az volt a világon egyetlen egy bűn létezik ez a megbocsátás hiánya. Szánj rá egy napot s menj el egyedül, ülj le egy nyugis helyre s kezd el megbocsátani elsősorban saját magadnak(!!!)a már halott embereknek, és az élőknek.
A világ nem fog megváltozni globálisan ezt el kell fogadnod!! S hidd el így tökéletes!
Amúgy 2 könyvet meleg szívvel tudok ajánlani az egyik
Balogh Béla: Végső Valóság
A.J. Christian: Mit keresett isten a nappalimban
Mindkettő fenn van interneten meg sem kell venned!
Köszönöm mindenképpen elolvasom , érdekelnek az ilyen témájú
olvasmányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!