Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tigyi Zsuzsanna szülésznő...

Tigyi Zsuzsanna szülésznő negatív kritika?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 18:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Kétszer szültem nála,nagyon rendes,kedves,segítőkész:)

A negatív az "ára" 50 e ft-ot kér,ami nem kevés..

2012. febr. 16. 18:52
 2/4 anonim válasza:
Én viszont inkább rosszat tudnék róla mondani, sajnos. Nagyon sajnálom, hogy őt választottam. Bár eddig tényleg nem olvastam rosszat róla, talán nekem nem volt szerencsém..
2012. ápr. 12. 21:16
 3/4 anonim válasza:

Sziasztok!

Szeretném megosztani veletek a Tigyi Zsuzsával kapcsolatos tapasztalataimat. Korábban ezt már megtettem, de számomra érthetetlen módon törölték. Én azonban fontosnak tartom hogy a jövőbeli kismamák döntéseit segíteni tudjam, így ismét megírom a vele kapcsolatos "élményeimet".

Idén szültem a Sotén, és ő volt a választott szülésznőm. Amikor találkoztunk előtte pár héttel, normális, határozott és tapasztaltnak tűnt. Valószínűleg az is. De amit aznap csinált amikor beindult a szülés, jottek a fájások, kritikán aluli! Azt éreztette, hogy útban vagyok/gyunk neki a férjemmel, az első pillanattól fogva, végig a vajúdás alatt is beszólogatott, feszélyezett, arrogáns, lekezelő, bunkó stílusban beszélt.. Ugye ez egy elég kiszolgáltatott helyzet, hogy csak fekszel és fáj a hasad, nem tudtam lereagálni kellőképpen, vagy nemis akartam.. Utólag mostmár csak annyit tehetek, hogy mindenkit lebeszélek róla! Nekem nemhogy segítség nem volt, de csak hátráltatott!

2019. márc. 19. 23:32
 4/4 Tündérvirágszál2 válasza:

Sziasztok!

Nekem is rossz tapasztalatom volt vele:( Késő este indult be a szülés, így éjfél körül érkeztünk meg a kórházba, ahol felháborodva közölte, hogy ő most ügyeletes és nem tud csak velem foglalkozni(fogadott szülésznőnk volt és másnap mentem volna indításra). Ezt mondjuk nem is vártam tőle, több emberséget viszont igen. Apukát hazaküldte, hogy ebből nem lesz ma semmi. Persze ahogy lefektettek, ismét jöttek a fájások... a végére talán megsajnált és kedvesebb volt, de elfogyott az erőm és hajnalban megcsászároztak.

2020. szept. 3. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!