Mi a véleményetek erről a könyvről: Rhonda Byrne-a titok?
"Sok könyvet kiolvastam,de ez semmit nem er."
Pontosan mit vártál tőle?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:02
Nem biztos, hogy elérhette volna az olvasás nélkül.
A könyvek lényege általában, hogy elindítsanak egy gondolatot. Tanulmányoztam régi buddhista szerzetesek megvilágosodásait és egész furcsa váratlan, egyszerűnek tűnő dolgok vezették rá őket az igazságra. A Newton almája egy jó példa erre.
Nekem inkább Az Erő (második) segített, és röviden leírom hogyan.
Alapvetően elég könnyen és sikeresen alakult az életem, szakmailag és a magánéletben is. Igazán nagy traumák nem értek, ellenben rengeteg utazás, értelmes szabadidőtöltés és rengeteg más jó dolog ért. Ennek a következménye az lett, hogy nagyon maximalista lettem és apró dolgok kizökkentettek. Sőt szinte néha bűntudatom volt, hogy könnyen jön pénz stb.
Az erő engem arra ébresztet rá, hogy a hála nagyon fontos az életben. Megtanultam, hogy a legapróbb pozitív dolgokért is hálásnak kell lenni, ebből következik, hogy az apró rossz dolgokban is elkezdtem felfedezni a pozitívumot. Ráadásul nem következik be, hogy a jólét eltorzítja a személyiséget.
Teljesen felesleges és értelmetlen dolog könyveket összehasonlítani, én rengeteget olvasok, de még túl rossz könyv nem került a kezembe. A könyvnek alapvető pozitív üzenete van és aki ezt nem értékeli, azt még belül olyan negatív dolgok fertőzik, mint pl.: az irigység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!