Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg létezik? Ha igen...

Tényleg létezik? Ha igen bizonyítsd be!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon furcsa nekem, hogy azt állítjátok alfában képesek vagytok az emberről információkat megtudni a nélkül, hogy ismernétek. Szóval ki tudná ezt nekem bebizonyítani? Megadok néhány adatot magamról: 17 éves vagyok és Dávidnak hívnak.

Kiváncsi vagyok miket tudtok rólam meg a "képességeitekkel"... Milyen démonjaim vannak?

2015. jan. 4. 22:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
45%

Hazudtál és a neved Adolf. 125 éves vagy. A démonaid a zsidók, a négerek, a szlávok, a kínaiak, a cigányok és az arabok.

Na, jó vagyok?

2015. jan. 4. 23:14
 2/18 anonim ***** válasza:
előre borítékolom az eredményt...
2015. jan. 4. 23:24
 3/18 anonim ***** válasza:
te lány vagy
2015. jan. 4. 23:51
 4/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy senkinek nem megy ha arról van szó, hogy bebizonyítsák a létezését... Áltudomány :D
2015. jan. 4. 23:57
 5/18 anonim ***** válasza:
72%

Nincs barátnőd és nem is volt még.

Apukádat soha nem ismerted.

A geometria érdekelne, de nem az erősséged.

2015. jan. 5. 00:18
 6/18 anonim válasza:
én nem viccelõdök most ezt ugy olvasd és ugy is válaszolj! fekete hajad van és a karácsonyfátokon volt karácsonykor piros gmblyü díszek a fa kb 2m volt te kb 1,7m vagy karácsonykor egy egy kék farmer volt rajtad. és azthiszed magadrol profin rajzolsz de amugy nem
2015. jan. 5. 03:26
 7/18 anonim ***** válasza:

Ugyanezt kérte James Randi, és még egymillió dollárt is felajánlott, ha valakinek sikerül. Ez volt kb. 20 éve.

Azóta még senki nem vitte el a pénzt. :)

2015. jan. 5. 04:48
 8/18 anonim ***** válasza:

Most nincs időm alfázni és mellesleg nem vagyok agykontrollos(én csak relaxálni szoktam, pihenés céljából).De mivel tetszik a játék, beszállnék.Én azt írom le, ami a kérdésed elolvasása után azonnal beugrott.

Mivel most sietek, sajnos csak pár infó erejéig sikerült.

Nos, fiatal, vékony alkatú, sötét, kicsit hosszabb hajú, kissé sápadt bőrű, laza öltözetű fiút láttam.Úgy tűnik, sokszor gondterhelt, szorongó, vagy feszült, esetleg ideges kicsit.Próbáltam kicsit "bele nézni", ahogy állítólag az agykontrollosok is képesek meglátni belső problémákat, betegségeket.És úgy láttam, a fiú jobb oldalán, a törzsön, vagy mellkas felé valahol lehet valami probléma, tehát a jobb felső oldalon valahol...De amúgy összességében kicsit lelassultnak, enerváltnak tűnt.Valami művészi hajlamra is tippelek, képzőművészet vagy zene úgy érzem.

Sajna ennyi..Aztán választ várok, eltaláltam-e??

2015. jan. 5. 09:43
 9/18 anonim ***** válasza:
28%
A szomszédod mellett laksz, ő is melletted, az anyukád szült meg, aki már nem szűz. Két füled van mégsem vagy szatyor, pont születésnapodon születtél, és a névnapod is névnapodkor van. Nem szereted, ha hülyének néznek, hazudnak neked. Ja, és magyarul beszélsz.
2015. jan. 5. 10:11
 10/18 Spilerke ***** válasza:
Azt már tudjuk, hogy barnafejű dávidnak hívnak és 17 éves vagy.
2015. jan. 5. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!