Létezik, hogy megérzem ha rám gondol valaki? a többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy fiú, flörtölgetünk egymással... vannak bizonyos megmagyarázhatatlan érzéseim, mintha rám gondolna... érzem a jelenlétét, pedig nincs is velem valójában... én is szoktam rá gondolni... éppen ezért nem tudom, hogy tudat alatt üt vissza hogy én gondolok rá, tehát hogy ezt magamnak generálom és azt hiszem hogy megérzem vagy létezne ilyen 2 ember közt ha tényleg érdekli az egyik a másikat? Van, hogy egyáltalán nem ott jár az eszem, munkámra koncentrálok vagy utazok haza és akkor előtör ez a "furcsa érzés" .Egyébként szoktak lenni megérzéseim, amik be is jönnek, jól működik a 6. érzékem is, spirituális egyén vagyok, erről nem letehetek ez jön magától. Volt már valakivel ilyen? Értelmes válaszokat várok! Köszi! 21/Lány.2014. ápr. 3. 16:33
1/6 anonim válasza:
érezni szoktál csak gondolkodni nem..
2/6 anonim válasza:
100-ból minden 3. megérzi! Tehát igen lehet!
3/6 anonim válasza:
Hát minden lehetséges végülis, de szerintem ilyenkor csak neked jut eszedbe a fiú és ahhoz párosulnak bizonyos érzelmek. Szerintem csak szeretnéd, hogy így legyen :) 21L
4/6 anonim válasza:
Minden héten többször megtörténik, hogy kézbe veszem a telefont, és tudom, hogy nemsoká hív az asszony. Facebookon is volt hasonló. Nem sokat megyek fel, csak chatelni, és ugyanaz, mint a telefonnal: eszembe jut, hogy asszony fent lehet, új lapon face, nézem, ki van chaten, és másodpercek múlva szép, zöld bogyó jelenik meg a neve mellett. Messze nem éri el az esetek 50%-át, de az, hogy minden héten épp ugyanakkor jussunk egymás eszébe, és még tudjuk is, hogy "talán" a másik is épp... Azért annyira nem valószínű, hogy véletlen. Lehetséges, hogy a tér nem pont az, aminek eddig gondoltuk, vagy hogy mi nem pont azok vagyunk, aminek ma ismerjük magunkat.
5/6 Fuuton válasza:
Velem is van ilyen, mi a monogramod? :D
6/6 anonim válasza:
Volt egy fiu az osztalyomban, akivel mindig egyszerre mentunk fel fb-re es egyszerre leptunk le. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!