Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy megérzem,...

Lehetséges, hogy megérzem, hogy gondol rám? 17/L

Figyelt kérdés
Egyik ismerősommel (több, mint egyszerű barát, de nem szerelem) már több, mint egy hete nem találkoztam. Nagyon sokat gondolok rá, nagyon hiányzik. mintha úgy érezném, hogy rám gondol, egész nap a fejemben jár, nem tudok másra gondolni, nem tudom miért...pár napja fel is hivott, hogy már hiányzok neki...lehetséges? vagy csak hülye vagyok? :S
2011. szept. 4. 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Előfordulhat. :) Persze óriási véletlen is lehet.

Épp dolgoztam, mikor a rádióban egy romantikus szám szólt, elérzékenyültem és páromra gondoltam, aki pár perccel később írt egy SMS-t, hogy valamiért nagyon a fejében járok és jó lenne együtt lenni már. :)

21/L

2011. szept. 4. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:

szerintem lehetséges :)

van egy régi könyvünk,valami olyasmi a címe hogy hogyan vigyük át akaratunkat másokra? vagy vmi hasonló ...

és ilyen mágia akármik vannak benne

nah és szóval az egyiket kipróbáltam :D

és arra gondoltam hogy hívjon fel barátnőm :D

erre másnap a suliban mesélte barátnőm hogy este valamiért úgy fel akart hívni csak nem volt pénz a telóján :'D

bár lehet hogy ez is csak véletlen :)

13l

2011. szept. 10. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!