Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az agykontrol? Megszeretném...

Valadorn kérdése:

Mi az agykontrol? Megszeretném tanulni

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 13:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

ma 13:54

Amit otthon csinálsz az kb semmit sem ér. Én is így kezdtem és a tanfolyam után láttam azt, hogy mennyire szükséges a tanfolyam. Ami meg a képzés árát illet, az egyáltalán nem sok.

Aki tisztában van ezeknek a képzéseknek az értékével és a díjaikkal az nagyon jól tudja, hogy többszörösen megtérül.

De te is olyanról beszélsz amin nem vettél részt fogalmad sincs, hogy hogyan zajlik egy kompett tanfolyam csak okoskodsz itt.

2014. ápr. 14. 16:45
 32/34 anonim ***** válasza:
Pontosan tudom, hogy zajlik egy ilyen tanfolyam. Mégis mr. Silva kitől tanulta ezeket, egy tanfolyamtól? Ő is magától. Nem hinném, hogy egy gyorstalpalóval egyből elérnél elérnél 15 év gyakorlást. De ma is sikerült kifognom egy fanatikust... :(
2014. ápr. 14. 19:05
 33/34 anonim ***** válasza:
Előző, 20 évet kutatott, de erősítem a véleményed, nem leszel istenkirály egy 4 napos tanfolyamtól, ismétlés a tudás anyja, ami a gyakorlat teszi a mestert mondást vonzza magával. Vagy éppen fordítva. Tehát, ha valamit el akarsz érni, izzadnod is kell érte.
2014. ápr. 14. 21:06
 34/34 anonim ***** válasza:

ma 19:05

Azt nem neked írtam nem is tudom, hogy miért vetted magadra. Egyébként nagyon jól tudom, hogy a nem használt tudás nem ér semmit sem.

2014. ápr. 14. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!