Hogyan lehetne valamijen agykontrol teknikával elérni, hogy töb mint 2%-ot használjunk az agyunkból?
Az a +2% nem sokat segítene. Főleg, hogy alapból mindenki 100%-os agykihasználással él.
Az, hogy agyunk bizonyos százalékát használjuk, csak urban legend.
Elolvastam az linkelt Urban Legend cikket :D
NEM ÁLLÍTJA, hogy nem így van :D Sehol nem írja, hogy ez így hülyeség, csupán annyit ír, hogy nem lehet megfogni a 10 %-ot, illetve hogy akik többet szeretnének elérni, azok zseniségre vágynak :)
Mások véleményét pedig tisztelni és nem leszólni! (ezt a valamelyik előző kommentelőnek címezve, aki nem tudta szépen megfogalmazni véleményét, és nem tudta megállni hogy beszóljon...)
Ha fejleszted a két agyféltekéd közti kommunikációt, máris másféleképpen használod az agyadat, mint az emberek nagy többsége (a gyerekeket leszámítva).
Szerintem inkább próbáld megfogalmazni mit szeretnél elérni azzal a több %-kal, és arra koncentrálj! Arra van technika, pl Elmetükre. (például helyesírás ha már az első válaszodat komolyn gondoltad... :D De akár elmetükrézheted azt is, hogy az agyad egységesebben és jobban működik)
Hogy a linkelt lapról idézzek:
" A zseni ereje másban van: ő játszadozik a világgal, számára a lehetőségek jóval nagyobb számban valóságosak, mint a (tudós)társai előtt felmerülők. Máshogy közelítve: az okos tudós aprólékos munkával, hosszas kísérletezéssel, következtetéseinek precíz összevetésével jut el a végeredményhez. A zseni valahogy rátapint a lényegre, sokszor indokolni, bizonyítani sem tudja elméleteit."
Üdv!
Nagyon egyet tudok érteni a kedves (és értelmes) előttem szólóval! :)
Ami a további %-okat illeti, csak ajánlani tudom a TM-et (Transzcendentális Meditáció) : [link]
Még akkor is, ha csak poén volt az alapkérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!