Önbizalommal, hittel arról, hogy úgymond "jó vagyok", (jó kisugárzással), többet lehet elérni az életben?
Nézd ezek a dolgok nem úgy működnek, hogy most el döntöd. Vagyis de, csak is rajtad múlik, de ha kérdésedből itélve nem vagy tele önbizalommal. A maga biztosságot nem tudod tettetni, nem tudod a lászatát kelteni. Ahhoz az kell, hogy valóban az légy. És a maga biztosság nem azt jelenti, hogy pl. egy lánynál úgy teszel, mintha már a tiéd lenne, vagy mintha biztos lennél abban, hogy a tiéd lesz. Az bunkóság. A közöny a fontos, tehát úgy teszel, mintha neked mind1 lenne. A munkahely keresésnél is úgy kell csinálni, mint aki nem izgul, mint akinek mind1, mert ha itt nem veszik fel, majd következőnél biztosan. Ezzel azt a látszatot kelted, hogy kellesz mindenkinek, nem aggódsz 1 percig sem, mert tisztában vagy a képességeidben, és tudod, hogy ezt meg is látják benned hamar.
Nem tudom, hogy ilyen választ vártál-e, vagy pedig vmi tuti agykontrollos trükköt, én nem ismerem azokat, de gondoltam szólok azért, hogy az önbizalom nem úgy működik, ahogy a filmekben is látod, stb...
"A maga biztosságot nem tudod tettetni, nem tudod a lászatát kelteni."
"Ezzel azt a látszatot kelted, hogy kellesz mindenkinek, nem aggódsz 1 percig sem.."
E?
Elnézést, ha félre érthetően magyaráztam.
"A maga biztosságot nem tudod tettetni, nem tudod a lászatát kelteni." Itt arra utaltam, hogy hinni is kell benne, és valóban annak lenni, nem csak eldönteni, hogy na most az leszek, és kész.
""Ezzel azt a látszatot kelted, hogy kellesz mindenkinek, nem aggódsz 1 percig sem."
Itt már más dologról beszélek, nem annak a látszatát kelted, hogy maga biztos vagy, hanem annak a látszatát, hogy te kellesz mindenkinek. Nem ugyan az a kettő:)
Hiszen nyilvánvaló, hogy nem kellhetsz mindenkinek, így ennek csak és kizárólag a látszatát keltheted.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!