Agykontrollal mit lehet elérni? (Légyszi értelmesek írjanak)
egészség,úgy tudom hogy magasságot/hajszínt is,de ezeket csak olvastam,elérheted azt a személyiséget amilyen mindig szerettél volna lenni,önbizalom növelés
szóval minden rád terjedő dolog,de másokat nem tudsz "programozni"az agykontrollal
Jól írták előttem bármit!
A hit hegyeket tud megmozgatni. Ezen logika alapján mindent el lehet érni. Érdemes utána olvasni pl. Szendi Gábor Depresszióipar című könyvében van szó a placebo-kutatásról. Csak ,hogy egy példát hozzok fel: Térdműtétre váró pácienseket két csoportra osztották. Az egyik csoporttal mindent a hagyományosan folytattak le. A másik csoportnál viszont csak egy bemetszést ejtettek ott ahol elvileg műtétet kellett volna elvégezni. Fél évvel a műtét után a térd javulásának a mértéke pont ugyanakkora volt.
Szerintem minden ilyen agykontroll, Titok meg ehhez hasonló dolgok a "hit-csatornát" használják.
Én voltam tanfolyamon, de biztos vagyok abban , hogy felesleges volt. Ncore-on szed le az agykontroll gyűjtőmappát bőven elég. De tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!