Hogyan tudnám elérni agykontrollal, hogy elengedjék velem nyaralni a barátomat a szülei? Vagy hogyan tudok tenni érte?
Agykontrollal semmiképp ne próbáld. Rövid távon jónak tűnhet, de később kára lehet.
Amúgy meg nem baj, ha 15 évesen még nem mész el kettesben a barátoddal nyaralni. Én 17 éves koromban mentem BARÁTOKKAL táborba először, oda is alig akartak elengedni. Igaza van az anyjának. Egyébként meg kérdezzétek meg az anyját, miért gondolja így, beszéljetek vele erről.
A kecskevéres megoldás nem rossz,de nem hinném,hogy célravezető:))
Nekem ez a kettő módszer szokott bejönni:Napjában többször(!)alfában elképzelem,amint az anyósjelölt mosolyogva azt mondja:rendben,elengedem.
Vagy alfában éjszaka ezüstfonalat képzelek el,ami az ő és az én elmém között húzódik,és mintegy szuggerálom a fonalon keresztül,hogy -elengeded a fiadat...mindegyik csak akkor működik,ha igazán hiszed,hogy sikerülhet,és tényleg energiát fektetsz a dologba.Sikerülhet!
(Mondjuk a beszélgetés sem rossz ötlet,nem értem,főleg ha szülőkkel mentek,mitől tarthat a hölgy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!