Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan működik az agykontrol?...

Hogyan működik az agykontrol? Szükségem van valamire ami az életemet segíti.

Figyelt kérdés
Van egy 3.5-éves kislányom egy 10-éves kapcsolatból született,de apuka elhagyott minket.Én összejöttem elég hamar egy régi ismerősömmel akivel még 16-évesen jártunk.Most együtt vagyunk 2.5-éve.Elfogadta a kislányt,minden jó volt ezelőtt 2-hónapig.Visszamentem dolgozni és a munkahejen megismerkedtem egy sráccal,van neki felesége és egy kisfia.Elég sokat beszélgettünk és mindeketten éreztük hogy nem vagyunk közömbösek egymáshoz.Ő már az elején megmondta hogy nem fogja elhagyni a családját.Így megszerveztünk egy találkozót ahol le is feküdtünk egymással,majd pár nap múlva megismételtük,és ez ment volna nem tudom meddíg,de sajnos lebuktunk a felesége előtt.,megbeszéltük hogy most nem találkozunk,de hozzátette hogy szeretne még velem találkozni amint a felesége újra megbízik benne.Sajnálatos módon én beleszerettem és ezt ő pontosan tudja,de azt mondta hogy nem érez irántam semmit.De én úgy gondolom hogy ez nem így van,mivel szeretne még találkozni velem.Hogy tudnám elérni hogy belém szeressen??Tudom hogy ez nem szép dolog egyikünk részéről sem,de nem tudok az érzéseimnek parancsolni.
2013. júl. 25. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Kérj időpontot agykontrollra!
2013. júl. 25. 20:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kissé zavarosak az elképzeléseid az agykontrollról, az ugyanis nem fog segíteni a problémádon, mivel nem kuruzslás, varázsszer.
2013. júl. 25. 20:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Ajánlom, hogy menj el a tanfolyamra és ott minden világos lesz, megtanulod a konkrét technikákat amikkel segíthetsz magadon. Az, hogy nem szép dolog azzal nem értek egyet, ha te jót akarsz neki ezzel akkor minden rendben. A tanfolyamon pontosan meg fogsz tudni mindent ami ehhez kell, csak menj el végre. :)
2013. júl. 25. 22:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Az agykontroll a saját agyad kontrolljáról szól!

Aki mást mond, az sarlatán.

Aki pedig egy családot akar szétrobbantani, az becstelen, csak szólok. Ha pedig sikerül, az magában hordja a büntetését is.

2013. júl. 27. 02:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Az agykontroll nem szerelmi kötésekhez használatos. És elsősorban azoknak ajánlott, akiknek van MIT kontrollálni.
2013. júl. 29. 20:10
 6/6 anonim válasza:
r ibanc.
2013. júl. 31. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!