Gyorstanulásra lenne szükségem, GYORSAN! (Többi lent)?
Figyelt kérdés
Nem rég fejeztem be a Silva féle AK könyv olvasását, tehát nem vagyok tapasztalt e téren. Alfába gond nélkül lemegyek pár perc alatt. A helyzet az, hogy 3 hét mulva vizsgám lesz, és nem tudok semmit sem az anyagból. Tudni szeretném, mennyire jó a könyv által leírt diktafonos technika, vagy ha nektek van saját módszeretek, ötletetek, szívesen fogadom.2012. aug. 1. 16:03
1/7 anonim válasza:
Úristen! Inkább tanuljál, ne ilyen hülyeségeket alkalmazz, mert így bukta lesz.
2/7 anonim válasza:
Nekem 4 tantárgyból lesz a pótvizsgám 3 hét múlva, és még nem tanultam semmit... én majd most a tudatos álmodást fogom megpróbálni, tehát hogy elolvasod az egész tananyagot, amit szeretnél megtanulni, ha kell az egész tankönyvet, és ugye minden eltárolódik a tudatalattiban. Tudatos álmodásnál ezt fogjuk előhívni, és ezt fogjuk áthelyezni a közvetlen memóriába. Vagyis én ezt a módszert találtam most ki magamnak..
4/7 A kérdező kommentje:
Második, énis TÁ-ra készülök, lehet működik amit leírtál.
2012. aug. 1. 20:51
5/7 anonim válasza:
Majd ha kipróbáltad írj PM-be meg. Szerintem működhet.
6/7 anonim válasza:
3 hét alatt bármilyen vizsgára fel lehet készülni, ha nem vagy teljesen hülye a témához. Jó nyelv vizsgára az azért más mert egy nyelvet nem lehet megtanulni ennyi idő alatt, de egyetemen nem volt egy olyan vizsgám (egy tárgy) se amire egy hétnél többet tanultam volna.
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!