Érdemes-e elkezdenem olvasni a José Silva & Philip Miele Agykontrol című könyvet?
Letöltöttem pdf formában a telefonomra és még nem kezdtem bele,de érdekel.. Csak azon gondolkoztam hogy érdemes-e belekezdenem 15 évesen?
Segít-e majd abban,hogy hogyan legyen kiegyensúlyozotabb életem vagy hogy jobban menjen a tanulás?
Ajjajjj, nehéz ügy...ha nincs családi hajlam, vagy te tudomásod szerint neked nincs hajlamod skizofréniára, neurózisra, depresszióra, stb. mentális betegségekre s ha nem minden jót ettől vársz, s nem minden hited csak ebbe veted, akkor igen!
Egyébként mentálisan betegen csak óvatosan alkalmazható.
S figyelj rá, hogy a pozití gondolkozásnak is vannak negatív hatásai!!!
Ez elég jó leírja, s tovább is gondolhatod, saját értelmezésed szerint. Én 10 évesen tanultam, s megértettem, 15 évesen elkezdheted ha minden stimmel.
Ne felejtsétek el, kedves szkeptikusok, hogy az Agykontroll a tudatalattit is megpiszkálja!
Tehát, nem úgy van az, ha unatkozik, piszkálgathatja az elméjének rejtett bugyrait :D
ezt sosem értettem, hogy egy ember életét, hogy tudja tönkre tenni..
am ez a te döntésed, mindig volt 2 oldal, a szkeptikusok és a hívők, de ha nem ismered a könyvet akkor ne dönts afelől, hogy milyen
Az első ,a hatodik és nyolcadik válaszolótól kérdezném azt,hogy mi rosszat tapasztaltatok ?
Egyébként köszönöm a válaszokat.
A rossz tapasztalást én kizárnám...nekem segített.
Konkrétan akkor fogtam a kezembe először - jó régen volt - amikor 3 hónapig ágyhoz kötött beteg voltam és olyan fájdalmaim voltak amit senkinek sem kívánok.
Az agykontroll segítségével ezeket a fájdalmakat sikerült csökkentenem, elfogadható szintre. Ezen kívül a gyógyulásomat is elősegítette - orvos nélkül - ha hiszitek ha nem. Ezt nem a szomszéd nénitől hallottam, hanem velem történt meg saját tapasztalás.
Igen is van értelme fiatalon is belekezdeni de nem csak átfutás szinten hanem pontról pontra haladni benne, elvégezve a feladatokat és csak azután továbbmenni.
Persze nem csak arra jó amit a példámban említettem sok egyéb másra is és igen, a tanulást is meg lehet vele könnyíteni, de ehhez már tényleg végig kell rágni magad rajta, de csak akkor ha komolyan gondolod és nem szeszélyből, unaloműzés kapcsán forgatod a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!