Érdemes-e elkezdenem olvasni a José Silva & Philip Miele Agykontrol című könyvet?
Letöltöttem pdf formában a telefonomra és még nem kezdtem bele,de érdekel.. Csak azon gondolkoztam hogy érdemes-e belekezdenem 15 évesen?
Segít-e majd abban,hogy hogyan legyen kiegyensúlyozotabb életem vagy hogy jobban menjen a tanulás?
Én 1990-ben olvastam a könyvet és '91-ben végeztem a tanfolyamot. Az elmúlt több mint 20 év alatt semmilyen rossz hatását nem tapasztaltam. Sőt megkockáztatom, hogy a tanfolyam életem egyik legfontosabb élménye volt.
Engem is a fájdalom vitt rá, egy műtétem másnapján kaptam kölcsön a könyvet, és egész jól sikerült csökkentenem a fájdalmat. Egy pár héttel későbbi súlyos fertőzés tüneteit és időtartamát is sikerült csökkenteni.
Egyébként nem vagyok buzgó agykontrollos, nem gondolom, hogy mindent ezzel kellene megoldani, de nagyon sokszor segített már. Én mindenkinek csak javasolni tudom. A könyv elolvasása semmit sem árthat, és majd eldöntheted, hogy nyitott vagy-e rá, és meg akarod-e tanulni.
Sok sikert hozzá.
Köszönöm Szépen ! :)
Aki még hozzá akar szólni,az tegye ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!