Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az agykontrol? Megszeretném...

Valadorn kérdése:

Mi az agykontrol? Megszeretném tanulni

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 13:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Amúgy, aki nem hisz az agykontroll hatásában, az miért ír ebben a témában? Az agykontroll igenis hasznos, és jó pár helyen leírják, hogy a VÁGY HIT ELVÁRÁS alap meg kell, hogy legyen, ahhoz, hogy tudd is használni. Én ezt afféle rejtett zugnak nevezem, amit más nem lát, de én tudom, hogy ott van, és kihasználom. Ha vágyol valamire, elhiszed, hogy képes vagy rá és elvárod, hogy sikerüljön, akkor sikerül. Ez az agykontroll. Az életedet alakíthatod vele nagy mértékben, de később akár Béta szinten is képes lehetsz több problémát megoldani vele.
2014. ápr. 12. 20:38
 12/34 anonim ***** válasza:

"Az agyunk teljes kapacitását nem használjuk ki,tudosók szerint csak 1 %-át.A bal agyféltekét nevezik reál,hétköznapi tulajdonságúnak, a jobb agyféltekét nevezik kreatívnak,álmodozónak,konstruktőrnek "

Két mondat alatt két tévhit. Az agyunkat teljesen kihasználjuk, csak nem egyidőben. Vannak, akik arra is képesek. Epilepsziás betegeknek hívják őket. Az agyunk pedig hiába áll két agyféltekéből, nincs semelyik fétlekének külön meghatározott tulajdonsága. Habár mindkét féltekének van olyan tulajdonsága, amivel jobban dominál a társánál(de ez elengedhetetlen), de ettől még nem lesz a jobb agyfélteke a kreatív gondolkodás területe. Bár ez nem befolyásolja azt, hogy a jobb agyféltekés rajztanfolyamok hatásosak a rajztudás fejlesztésében, de nem a fenti tévhit miatt. Egyébként a két állítás egyikét sem mondták a szakértők.

"Amúgy, aki nem hisz az agykontroll hatásában, az miért ír ebben a témában?"

Aki kételkedik a vallásban, miért ír a vallás topicba? Aki kételkedik az ősrobbanásban, miért ír a fizika topicba? A válasz: mert. Azért írok ide, hogy a kérdezőt megóvjam a pénz kidobásától az ablakon. Manapság már bunkóság az anyagi javakat védeni? Fura egy értékrended van...

"Az agykontroll igenis hasznos, és jó pár helyen leírják, hogy a VÁGY HIT ELVÁRÁS alap meg kell, hogy legyen, ahhoz, hogy tudd is használni."

Van ennek tudományos neve: placebóhatás. Az egész agykontroll az alapján működik. Ez még nem is lenne baj, de az már igen, hogy erre egyesek tízezreket dobálnak ki. Ilyenkor joga van az embernek tájékoztatni az alanyt arról, hogy ez miként is működik. Amúgy itt tökéletes példáját nyújtottad az illetéktelenség téveszméjének.

"Ha vágyol valamire, elhiszed, hogy képes vagy rá és elvárod, hogy sikerüljön, akkor sikerül"

A Titanic mégis elsüllyedt, az emberek mégis rendszeresen halnak meg, a nácik mégis elvesztették a világháborút, a zsidók mégis koncentrációs táborba kerültek, stb... Mivel az emberek akaratai mindig ellentétesek, mivel nincs egységes jó vagy rossz, ezért ez már magától véve is badarság. Ha meg a tudomány górcsöve alá vetjük, rájöhetünk, hogy az egész hülyeség. Mint írtam, jogom van erről bárkit tájékoztatni.

névte2en

2014. ápr. 12. 21:56
 13/34 anonim ***** válasza:
Kedves előző, rendben hibáztam ,beismerem, jogod van megvédeni mást a pénzkidobástól, de ÉN SEM MONDTAM AZT, HOGY EGYBŐL A TANFOLYAMRA MENJEN! Igen az általad ismert placebo hatás alapja az agykontroll, de a kontroll nem is azt tanítja meg, hogy ez mi, hanem, hogy ezt hogyan hozd elő! A Titanic nem azért süllyedt el, mert a vágy hit elvárás nem volt fenn, hanem, mert el kellett süllyednie. És biztos, hogy egy háborút sem ez a hatás fog irányítani, hogy miért? Mert mi emberek, mint biológiai lények, csak magunkat tudjuk igazán irányítani, az agykontrollal, a többi a manipuláció tudása. Nincs vonzás törvénye, nem vonzod be a jót, mert te úgy gondolod, ezt mind az agyad teszi, az, hogy beválik nem feltétlenül véletlen, gondolj bele, a windows működne a boot.ini fájl nélkül? Persze, hogy nem, és a kontroll azt eredményezi, hogy egy rendszerezett egységes agyad legyen, amit tudsz irányítani, és nagyobb sikerrel! Nem azt mondom, hogy ezt tanfolyamon kell megtanulni, meg lehet otthon is, én is itthon tanulom, és hat, sokkal nyugodtabb vagyok, kiegyensúlyozottabb, de nem a vonzás törvényétől és a többi tanfolyamos szarságtól! Meg kell tanulni kiszűrni azt, hogy mi az igaz és mi a hamis, és használni az igazat, a hamisat pedig hagyni. Itt a pénz uralkodik nem más, ezen kell felül kerekedned!
2014. ápr. 12. 22:16
 14/34 anonim ***** válasza:

"A Titanic nem azért süllyedt el, mert a vágy hit elvárás nem volt fenn, hanem, mert el kellett süllyednie."

De szerinted egyetemesen a hi és az elvárás képes a képességeinket megváltoztatni. Akkor meg miért voltak enyire ügyetlenek biztonásgi szempontból? Elvégre hittek abban, biztosak voltak benne, hogy a hajó elsüllyeszthetetlen.

"és hat, sokkal nyugodtabb vagyok, kiegyensúlyozottabb, de nem a vonzás törvényétől és a többi tanfolyamos szarságtól!"

Én is ezt mondom. Hiába hülyeség az egész, a placebóhatás hasznos, főleg, ha nem kerül pénzbe. Csak egyszerűen nem akarom, hogy azok a senkik mások kárára keressék meg a napi betevőjüket.

2014. ápr. 13. 00:36
 15/34 anonim ***** válasza:

ma 00:36

Te nagyon "okos"!! A tudomány ugye még sosem tévedett?? Jaa, de mégsi.

Akkor miért vagy magadban annyira biztos?? Szánalmas, hogy fogalom nélkül írkálsz egy olyan dologról amiről fingod sincs. Ez látszik a válaszaidból. Fogalmad sincs a működéséről és a mikéntjéről. Nem baj mindig is voltak ilyen hülyék akik a meg nem tapasztalt dolgokról mondják el a hülye véleményüket. Mert többed nincs csak véleményed.

2014. ápr. 13. 02:26
 16/34 anonim ***** válasza:

Ami meg a tudományt illeti te szerencsétlen. Egyre több esetben tapasztalják a kísérletek és a kutatások alkalmával, hogy az agy működése, a lelki állapot és az egészsés szoros összefüggésben vannak. Vagyis az agykontroll működik.

[link]

Ráadásul mivel az agykontroll egyfajta meditáció is. A meditáció egészség megőrző és javító hatását meg már szintén igazolták így megintcsak csúnyán beégtél itt az áltudományos dumáddal. Inkább menj a sarokba sírni, hogy ennyire hülye vagy a témához.

Az nem baj ha valaki szkeptikus, de ha hülye is a témához és még okoskodik is, az már igen.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. ápr. 13. 03:11
 17/34 anonim ***** válasza:

"Te nagyon "okos"!! A tudomány ugye még sosem tévedett?? Jaa, de mégsi. "

Látom, hogy a tudomány fogalmát sem érted. A tudósok tévedtek. A tudomány nem tévedhet. PLusz az nem érv, hogyha valamiben tévedett a múltban, akkor a jelenben is tévedhet bármiben. De az agykontrollal kapcsolatban nem tévedhet, mivel pontos ellenérvek vannak rá.

"Szánalmas, hogy fogalom nélkül írkálsz egy olyan dologról amiről fingod sincs."

Már írtam. Szerintem egy kicsit, de tényleg csak egy aprónyit jobban értek a pszichológiához, mint egy tini.

"Nem baj mindig is voltak ilyen hülyék akik a meg nem tapasztalt dolgokról mondják el a hülye véleményüket."

Idióta. A tapasztalat nem érv. A tapasztalat tévedhet, sőt az emberek legtöbbször tévednek. Optikai csalódások, szubjektív megfigyelés, hallucinációk, placebo-nocebo, stb. Emiatt tévedtek a tudósok is. Nem értem, hogy miért használsz kettős mércét érvek helyett.

"Egyre több esetben tapasztalják a kísérletek és a kutatások alkalmával, hogy az agy működése, a lelki állapot és az egészsés szoros összefüggésben vannak. Vagyis az agykontroll működik. "

Ez a legnevetségesebb érv, amit valaha hallottam. Hadd írjam le ennej a tökéletesen pontos változatát, egy másik eseteben:

Az ókori tudósok gyakran tapasztalták, hogy a Nap mozog, a Föld viszont nem. Vagyis a Nap forog a Föld közül.

Mint láthatod, hülye érv.

" [link] "

Gratulálok a funkcionális analfabetizmusodhoz. Leírják, hogy nem kozmikus energiák hatására csiribú-csiribá meggyógyulsz, hanem egy ideg stimulálásával képesek lehetnek a gyulladást csökkenteni. Lehetnek.

"A meditáció egészség megőrző és javító hatását meg már szintén igazolták így megintcsak csúnyán beégtél itt az áltudományos dumáddal. "

Placebóhatás, zsenikém. Már leírtam. A meditáció és az átok is ez alapján működik/működött.

"Az nem baj ha valaki szkeptikus, de ha hülye is a témához és még okoskodik is, az már igen. "

Mégis ezt teszed. Mondom. Szerintem az az öt év tanulás egy picit szakértővé tett.

Egyébként a linkelt cikkekben is mind a placebóhatást elemzik, de mindegy. Ha nem tudsz olvasni, ne próbálj meg választ írni, mert beégsz.

névte2en

2014. ápr. 13. 14:24
 18/34 anonim ***** válasza:

Ui: Egyébkétn a szavakat kiforgatni nem vita. Írj érveket, hogy szerinted hol hibáztam. Mert már vagy ezerszer leírtam a placebóhatást, és a többit. Te meg vakon kiáltozol, hogy mennyire hülye vagyok, mikor az általad linkelt cikkeket sem tudod elolvasni.

névte2en

2014. ápr. 13. 14:26
 19/34 anonim ***** válasza:

Te ritka korlátolt vagy. Milyen kozmikus energiák te szellemi nyomorék?? És még én vagyok funkcionális analfabéta. LOL

Mondom, hogy totál hülye vagy a témát illetően. No comment!

2014. ápr. 13. 18:13
 20/34 anonim ***** válasza:
Na de emberek, már nem azért, oké, a vita kell, hogy egyszer eldöntsük, hogy melyik a jobb, de az imént leírtam az én véleményem, ami röviden és tömören: "A legjobb az arany középút!" Igen a meditáció segít, de nincs tőle varázserőd, MEG KELL TANULNI KISZŰRNI A JÓT ÉS A ROSSZAT! Nem akarom ismételni magam, de a pénz irányít, hihetsz Istenben, de a Biblia sem a régi már, a papok is inkább a nővérkéket vetkőztetik, mint Istent szolgálják... Ha van véleménye az embernek, az nem baj, az jó, de szerintem fontos, hogy a véleményben legyen igazság is, és nem csak kuruzslás. Ezért is van az, hogy ha egy új fogalmat hallok, előbb utánanézek, hallottam a placebo hatásról, de nem tudtam mi az, utánanéztem kicsit bővebben, és lám, a véleményem is megváltozott, hogy miért? Nem azért, mert realista vagyok, hanem azért, mert optimista szemmel próbálom követni az igazat, és ha valami igaz, akkor az működik is! Ha működik, akkor meg tudom csinálni, és ez már optimizmus. Nos talán kicsit értelmetlenül fogalmaztam, de nagyjából arról beszélek, hogy mielőtt elítélnél valakit, nézz utána az elítélt mondandójának, ha még életedben nem hallottál hasonló véleményt! Megjegyzem Domján Laci tele tömheti valakinek a fejét, néhány maximalista "mindent" meg is jegyez, de nincs kizárva, sőt biztos, hogy ő sem mond mindig igazat!
2014. ápr. 13. 19:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!