Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az agykontrol? Megszeretném...

Valadorn kérdése:

Mi az agykontrol? Megszeretném tanulni

Figyelt kérdés
2014. ápr. 11. 13:25
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:

Nos.. itt van a honlap, és ha gondolod el tudom neked küldeni az egik agykontrollos könyvet is, csak ahhoz majd kérek email címet :)

[link]

2014. ápr. 11. 14:36
 2/34 anonim ***** válasza:
36%
Ostoba áltudomány, félreértelmezésekre, és elferdített információkra építve. Aki képes rá pénzt kiadni, az hülye. Inkább vegyél belőle tudományos könyvet, például egy "A magyar helyesírás szabályai"-t.
2014. ápr. 11. 16:36
 3/34 Zsófia Tóth ***** válasza:
50%
Én voltam tanfolyamon és r*hadt hasznos. Lényegében irányítani tudod az agyadat. De csak akkor ha 100% osan hiszel a programban és nem kérdőjelezed meg. Pl. Én este betudom "állítani" reggel mikor keljek fel, és befolyásolni tudom az álmai az, ráadásul a memóriám is sokkal jobb lett.
2014. ápr. 11. 17:02
 4/34 anonim ***** válasza:
35%

Kettes menj melegebb éghajlatra!

ÉS hármas.. szerintem nyugodtan meg lehet kérdőjelezni simán... a tények magukért beszélnek, és az elért eredményeid.

2014. ápr. 11. 17:28
 5/34 anonim ***** válasza:

Nem, pszichológus.

Például ha nem tudsz felkelni reggel 7 óra kor akkor elmehetsz agykontrollra, ott pedig rávezetnek a 7 órai kelésre.

2014. ápr. 11. 17:56
 6/34 anonim ***** válasza:
0%

"Kettes menj melegebb éghajlatra! "

Kösz, nem, hidegpárti vagyok. A trollkodással pedig le lehet állni.

"Én este betudom "állítani" reggel mikor keljek fel"

Képzeld, ez alap képesség, biológiai órának hívják. Én is meg tudom csinálni, a kérdező is, és akárki, akinek van türelme. Nem kell ehhez, semmi hókuszpókusz.

"befolyásolni tudom az álmai az"

Mindenki tud tudatosan álmodni, ez nem kiváltság. Mondjuk sokra nem mész vele, hiszen az álmodnak csupán 1-2%-ra tudsz véglegesen emlékezni, a többit már az agyad pótolja.

névte2en

2014. ápr. 11. 18:46
 7/34 anonim ***** válasza:

A 2-6-os is olyanról hablatyol amiről fogalma sincs. De mindennek vannak szkeptikusai. Csak azt nem értem, hogy az ilyen suttyók miért nem próbálják ki és miért nem utána mondják el a tapasztalataikat. Mert kritizálni azt a fotelből könnyű. Ilyen csórikkal van tele az internet. Fotelhuszárok.

Az agykontroll kiválóan működik, persze nem az ilyen piti dolgokra kell használni, mint hogy mikor keljen fel az ember, hanem sokkal hasznosabb dolgokra használható.

2014. ápr. 12. 10:34
 8/34 anonim ***** válasza:
0%
Orbánhoz menj tanulni. Az most is majd 2 milliónak mosta ki az agyát és rá szavaztak !!!
2014. ápr. 12. 11:18
 9/34 anonim ***** válasza:
0%

"A 2-6-os is olyanról hablatyol amiről fogalma sincs"

Vicces vagy :D De szerintem egy CSEPPET többet értek a pszichológiához, mint te.

"De mindennek vannak szkeptikusai"

...akik előreviszik a világot. Merthogy olyanról még nem hallottam, hogy egy már a saját idejében is ostobaságban hívő ember bármiben nagyot ért volna el(mármint tudományban).

"Csak azt nem értem, hogy az ilyen suttyók miért nem próbálják ki és miért nem utána mondják el a tapasztalataikat"

Képzeld, nekünk "suttyóknak" van eszünk, hogy ne tapasztalatokra hagyatkozzunk. Ha azt tennénk, akkor a tudomány szerint a Nap forogna a Föld körül, ami a Világegyetem középpontjában fekszik, és a halál csupán csak egy álom lenne. De a világ ennél sokkalta bonyolultabb, amit a sok hozzád hasonló ostoba nem ért meg, és ezt kihasználva jött létre az agykontroll.

"Mert kritizálni azt a fotelből könnyű."

Ha akarod, írhatok pódiumról is...

"Az agykontroll kiválóan működik"

Jaja, a placebóhatás azért segít valamit. De erre pénzt kiadni...

"hanem sokkal hasznosabb dolgokra használható."

Például? Nem hinném, hogy például okosodásra lehetne egy áltudományt használni. Legalábbis nem hiszem, hogy te bármiféle tudománnyal foglalkozó ember lennél.

névte2en

2014. ápr. 12. 13:14
 10/34 Fürediné Kiefer EDit ***** válasza:
Az agyunk teljes kapacitását nem használjuk ki,tudosók szerint csak 1 %-át.A bal agyféltekét nevezik reál,hétköznapi tulajdonságúnak, a jobb agyféltekét nevezik kreatívnak,álmodozónak,konstruktőrnek.Ha valaki mind a két agyféltekét egyszerre tudja kihasználni, akkor sikeres a teremtése.Alfa szinten működik hatékonyan a jobb agyfélteke, és akkor kap az ember hasznos információkat,sugallatokat,képi üzeneteket, eszmei terveket.Egyszerűen ki lehet próbálni az agykontroll technikáját, amikor a jobb agyfélteke bekapcsolódik teljes üzemmóddal szellemi síkon.Az ilyen meditációban lehet tervezni, gyógyítani,memóriát javítani, pihenni, új gondolatokra szert tenni.A puding próbája, hogy megeszem, az agykontroll próbája, ha gyakorolom és megtapasztalom az általa szerzett tudást, új dimenzióba jutást.Egyébként a legnagyobb tudás a saját tapasztalat szerzése, hiszen a saját világomat ismerem meg és tágítom ezzel a módszerrel.Én áldásnak tartom, hogy megtanulhattam, a kis állataimat is ezzel a módszerrel gyógyítottam, vagy a rokonaimat, de a saját fog gyulladásomat is ezzel a módszerrel csillapítottam, vagy akár egy torokfájást is ezáltal szüntettem meg.Alfa szinten még a határidők is megjelennek figyelmeztetésül, amin mindig meglepődök,mert segít rendezni a káoszt,de ha valamit keresek, segít megtalálni.A szellemi tudásunkat ezzel a módszerrel lehet kiaknázni, hiszen minden tudás le van kódolva,csak felszínre kell hozni.
2014. ápr. 12. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!