Mi az agykontrol? Megszeretném tanulni
Nos.. itt van a honlap, és ha gondolod el tudom neked küldeni az egik agykontrollos könyvet is, csak ahhoz majd kérek email címet :)
Kettes menj melegebb éghajlatra!
ÉS hármas.. szerintem nyugodtan meg lehet kérdőjelezni simán... a tények magukért beszélnek, és az elért eredményeid.
Nem, pszichológus.
Például ha nem tudsz felkelni reggel 7 óra kor akkor elmehetsz agykontrollra, ott pedig rávezetnek a 7 órai kelésre.
"Kettes menj melegebb éghajlatra! "
Kösz, nem, hidegpárti vagyok. A trollkodással pedig le lehet állni.
"Én este betudom "állítani" reggel mikor keljek fel"
Képzeld, ez alap képesség, biológiai órának hívják. Én is meg tudom csinálni, a kérdező is, és akárki, akinek van türelme. Nem kell ehhez, semmi hókuszpókusz.
"befolyásolni tudom az álmai az"
Mindenki tud tudatosan álmodni, ez nem kiváltság. Mondjuk sokra nem mész vele, hiszen az álmodnak csupán 1-2%-ra tudsz véglegesen emlékezni, a többit már az agyad pótolja.
névte2en
A 2-6-os is olyanról hablatyol amiről fogalma sincs. De mindennek vannak szkeptikusai. Csak azt nem értem, hogy az ilyen suttyók miért nem próbálják ki és miért nem utána mondják el a tapasztalataikat. Mert kritizálni azt a fotelből könnyű. Ilyen csórikkal van tele az internet. Fotelhuszárok.
Az agykontroll kiválóan működik, persze nem az ilyen piti dolgokra kell használni, mint hogy mikor keljen fel az ember, hanem sokkal hasznosabb dolgokra használható.
"A 2-6-os is olyanról hablatyol amiről fogalma sincs"
Vicces vagy :D De szerintem egy CSEPPET többet értek a pszichológiához, mint te.
"De mindennek vannak szkeptikusai"
...akik előreviszik a világot. Merthogy olyanról még nem hallottam, hogy egy már a saját idejében is ostobaságban hívő ember bármiben nagyot ért volna el(mármint tudományban).
"Csak azt nem értem, hogy az ilyen suttyók miért nem próbálják ki és miért nem utána mondják el a tapasztalataikat"
Képzeld, nekünk "suttyóknak" van eszünk, hogy ne tapasztalatokra hagyatkozzunk. Ha azt tennénk, akkor a tudomány szerint a Nap forogna a Föld körül, ami a Világegyetem középpontjában fekszik, és a halál csupán csak egy álom lenne. De a világ ennél sokkalta bonyolultabb, amit a sok hozzád hasonló ostoba nem ért meg, és ezt kihasználva jött létre az agykontroll.
"Mert kritizálni azt a fotelből könnyű."
Ha akarod, írhatok pódiumról is...
"Az agykontroll kiválóan működik"
Jaja, a placebóhatás azért segít valamit. De erre pénzt kiadni...
"hanem sokkal hasznosabb dolgokra használható."
Például? Nem hinném, hogy például okosodásra lehetne egy áltudományt használni. Legalábbis nem hiszem, hogy te bármiféle tudománnyal foglalkozó ember lennél.
névte2en
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!