Scientologya? Segítség kéne! Hosszúra sikerült de kérlek olvassátokk el . :/!
Figyelt kérdés
apa szientologus.. sokszor jár oda és külföldi imissziókbais dániába például..eléggé hisz bennük. és engemis elküldött mindenféle tanfolyamra régebben d emsotmár nem akarok menni mert én nemhiszek benne és ezt neki is mondtam d enem érdekli. egyszer például hazudtam a jegyekröl egy kicsit..fogadóórán derültki asszem 4es..volt vagy egy 3as.. apa eléggé maxmimalista. és aztmondta hogyha nem végzemel X Y tanfolyamot a hazugságért akkor akár elis költözhetek itthonról és nem leszek a családnak teljes jogú tagja.. szerintem elég gáz ez az egész.. na egye fene elvégeztem a tanfojamot "nagy vigyorral" aztán kaptam utána mindent amit csak kértem... de nekem ez így akkorse oké..és most hugomat küldözgeti befele... és ha kammuzok akármi picit akkor egyböl beküld vissza hogy iylen tanfolyam olyan kíírás..2013. szept. 27. 17:49
11/15 anonim válasza:
A S a legmocskosabb szekta ami az emberi befolyásolhatóságra butaságra épít.Ez meg nem apa hanem egy mocsok.A gyerek nem tulajdon!!!18 éves korig köteles a gyereket eltartani!! Még ennyi esze sincs!!!
12/15 anonim válasza:
Nincs rajta áldás, valószínűleg HOSSZÚTÁVON rá fog menni a családotok élete.
A mai szciben sajnos túl sok a "gestapós" módszer.
13/15 A kérdező kommentje:
Alig varom hogy 18legyek . 4,5os atlagom van .legmesszebbi egyetemet valasztom innen
2013. szept. 27. 22:50
14/15 anonim válasza:
ha meg egyszer tanfolyamra mész akkor vigyél magaddal egy adag ürüléket és csapd a fejebe a vallási vezetőnek :P ... ezáltal valószínűleg kitiltanak onnan :)
15/15 anonim válasza:
"a szientológia az egyik legjobb vallás."
Szerintem meg jó vallás egyszerűen nem létezik. Lelki nyomorékká teszi az embert.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!