Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Scientologya? Segítség kéne!...

Scientologya? Segítség kéne! Hosszúra sikerült de kérlek olvassátokk el . :/!

Figyelt kérdés
apa szientologus.. sokszor jár oda és külföldi imissziókbais dániába például..eléggé hisz bennük. és engemis elküldött mindenféle tanfolyamra régebben d emsotmár nem akarok menni mert én nemhiszek benne és ezt neki is mondtam d enem érdekli. egyszer például hazudtam a jegyekröl egy kicsit..fogadóórán derültki asszem 4es..volt vagy egy 3as.. apa eléggé maxmimalista. és aztmondta hogyha nem végzemel X Y tanfolyamot a hazugságért akkor akár elis költözhetek itthonról és nem leszek a családnak teljes jogú tagja.. szerintem elég gáz ez az egész.. na egye fene elvégeztem a tanfojamot "nagy vigyorral" aztán kaptam utána mindent amit csak kértem... de nekem ez így akkorse oké..és most hugomat küldözgeti befele... és ha kammuzok akármi picit akkor egyböl beküld vissza hogy iylen tanfolyam olyan kíírás..
2013. szept. 27. 17:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%
Hány éves vagy, hogy ennyire nem tudsz írni? Egyébként lehet nem ártana a gyermekvédelemhez fordulni, régebben nem egy szcientológiával kapcsolatos rémtörténetet lehetett olvasni.
2013. szept. 27. 18:01
 2/15 A kérdező kommentje:
telorol irtam es probaltam sietni bocsi a hibakert :/
2013. szept. 27. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. szept. 27. 18:06
 4/15 A kérdező kommentje:
15
2013. szept. 27. 18:06
 5/15 anonim ***** válasza:
58%

hát, így elég necces

van olyan tanár vagy felnőtt akivel jó kapcsolatot ápolsz?

2013. szept. 27. 18:12
 6/15 A kérdező kommentje:
nincs nagyon... anyukám is ugyanezt gondolja mint én.. vele szoktunk bezsélni erröl de apa ötis "korlátok között tartja" nem tud tenni semit és már ereje sincs hozzá kb.3an vagyunk tesók. válás nemjó ötlet ..apa elégjól keres megélünk belőle 5en és nem mondom hogy az átlag keresetűekbe tartozunk hanem jóval fölötte de anyának viszont nics munkája és ha elválnak segélyből nem akar élni és nincs is hová mennie. mamáméknál kicsi a hely.gyerektertás se lenne sokpénz..
2013. szept. 27. 18:18
 7/15 anonim ***** válasza:
6%

a szientológia az egyik legjobb vallás.lehet hogy te nem hiszel benne.

de hidd el az édesapád csak jót akar neked.én szientológus vagyok

és bevallom nem csinálunk semmi olyan dolgot amiért így kéne ránk nézni.mi is tiszteljük a többi vallást.

ha meg nem szeretnél ilyen tanfolyamokra járni mond meg apukádnak.de ne kérj segítséget ilyen helyen.ha meg apukád erőszakos akkor meg javaslom auditálja magát.

2013. szept. 27. 18:26
 8/15 anonim ***** válasza:
89%
Ja, mind közül a legpofátlanabbul lehúzó, menj máshova téríteni.
2013. szept. 27. 18:35
 9/15 anonim ***** válasza:
85%
Úristen! Nehogy elhidd, hogy a scientológia jó vallás!!!!! Én az voltam! Kiléptem onnan!!! És aki csak teheti tegye meg! Ők nem igazán a jó oldalt támogatják! Ők a pénzre mennek!És minden egyéb más dologra!!! Mindenféle alattomos fondorlatokkal bírják rá az embereket, hogy lépjenek be! Kutatnak a családi hátterek között!Kinek mennyi pénze van stb!!! Rengeteg pénzes ember lép be!!! Hát pont ezért!!! És lelkileg is terrorizálnak,de erre majd későb jön rá az ember!!!! Nehogy belemenj! Sokat tudnék beszélni róla! Nagyon alattomos dolog! Aki azt írta, hogy a legjobb dolog!!!! Persze, hogy ezt írja! Kérlek ne hidd el neki!!!!! És hogy emberileg mivé válsz!!!
2013. szept. 27. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:

a szörnyű, hogy egy jehovás ezerszer jobb, mint egy scientológus...

úgy gondolom, hogy egy 15 éves gyerek döntse el maga, miben akar hinni, és ne egy ilyen agresszív (vallásnak nem nevezhető) valami döntsön felette, és használja ki...

2013. szept. 27. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!