Sikerült a telekinézis de a pattanásaim nagyon nehezen akarnak elmúlni, ez miért lehet?
kb 2-3 hetet gyakoroltam, majd nem leesett az állam, a szemem is könnyezett és sikerült
de az hogy a pattanásaim elmúljanak nemértem miért olyan nagy kunszt. elképzelem sokszor magam hogy szép a bőröm, vidám vagyok, igaz hogy van ritkán negatív gondolatom meg hogy miért kell engem ezzel szívatni de gyorsan elterelgetem..
miért nem akar elmúlni, a szívem mélyéről akarom hogy végre egészséges legyek, akkor miért ilyen nehezen jön össze
szkeptikusokra nem vagyok kíváncsi, köszönöm
18f
A telekinézisben való hit és a pattanás elmulasztásában való hit két külön dolog. A sikerhez nem csak akarni, de hinni is kell. Egyik részről azt programozod, hogy elmúlnak a pattanásaid. Másrészről pedig kezeled őket mindenféle szerekkel, amivel azt a benyomást erősíted, hogy még mindig ott vannak. Azt javaslom, kezelés közben mondogasd, hogy "ez a szer segít pattanásaim elmulasztásában" vagy valami ilyesmi.
Ui.:Diavolino44 - a telekinézis nem ugyanaz, mint a levitáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!