Sikerült a telekinézis de a pattanásaim nagyon nehezen akarnak elmúlni, ez miért lehet?
kb 2-3 hetet gyakoroltam, majd nem leesett az állam, a szemem is könnyezett és sikerült
de az hogy a pattanásaim elmúljanak nemértem miért olyan nagy kunszt. elképzelem sokszor magam hogy szép a bőröm, vidám vagyok, igaz hogy van ritkán negatív gondolatom meg hogy miért kell engem ezzel szívatni de gyorsan elterelgetem..
miért nem akar elmúlni, a szívem mélyéről akarom hogy végre egészséges legyek, akkor miért ilyen nehezen jön össze
szkeptikusokra nem vagyok kíváncsi, köszönöm
18f
Pedig előadhatnátok, hogy két szkeptikus beszélget...
A telekinézis teljesen más.
Az agykontroll is.
A pattanásos bőr és a komorság pedig nem betegség, hanem kamaszkor. Ki fogod nőni.
A butaságot nem feltétlenül.
Hát...nem tudom, agykontrollal lehet-e agyat növeszteni, de próbálkozz töretlenül!
Hát...nem tudom, agykontrollal lehet-e agyat növeszteni, de próbálkozz töretlenül!
ez engem is érdekelne :D.
ha szappannal mosom, akkor olyan szinten kiszárad hogy érzem minden egyes molekuláját a bőrömnek ha hozzáérek vagy ha mozgatom a számat..sőt már legtöbbször vizzel is ezt csinálja, ilyen fehér pöttyök jelennek meg a bőrömön, ha bekenem jó zsiros krémmel(akkor zsiros lesz), elmúlnak
mi a butaság?
én csak azért mondtam a telekinézissel elért sikeremet, mert ez azt mutatja hogy kialakult már bennem egyfajta hit..
a mosás több fúzisú.
1. szappanos mosás
2. pórusösöszehúzó tonik
3. hidratáló krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!