Szeretnék egy képesség fejlesztő "iskolát" alapítani. Lenne rá jelentkező?
Kedves kérdező, az első hozzászóló nem ironizált, hanem szkeptikus, és elég fura módon adott kifejezést a kételyeinek.
Jó az ötleted, mindig vannak hasonló érdeklődésű emberek, akik örömmel járnak össze, ha földrajzilag, közlekedésileg az megoldható. Az agykontroll, a reiki és más hasonlók is ennek köszönhetik az elterjedésüket. Jó szervezőkészség és marketing kell hozzá!
Ennek nagyon örülök. Bár nem pénzt akarok belőle, hanem egy jó baráti társaságot összehozni ahol az ember nem gyomorgölcsel vet fel egy ötletet hogy próbáljuk ki... És természetesen ahol mindenkinek van egy közös témaköre.
Én Budapesti vagyok, és ha valakit komolyabban érdekelne, azt kérem hogy jelezzen pü-ben.
Köszönöm a válaszod ;)
Szerintem nem is olyan hülyeség!
Én például szívesen megnézném, hogy az itteni nagy telepaták, parafenomének, stb. mire képesek élőben! :D
Koszonom a sok erdeklodest es kerdeseket. Valaszolva, en nem feltetlen tanarkent akarnek jeleskedni, bar valahol azt akarom hogy mindenki egy tanar legyen, es egyben tanitvany is. En magam nem rendelkezem semmilyen kepesseggel ha ez a kerdes celja de nagyon is bizom benne hogy kepesek vagyunk ilyen dolgokra... Egyebkent lehet felreerthetoen fejeztem ki magam mikor azt mondtam iskolat nyitni... Ez ugy tunik minkenkiben egy hagyomanyos rendszeru oktatast juttatott eszebe.
(A helyesírás nácinak meg köszönöm roppantul szükségletes észrevételét, mert ha nem emeli ki hogy helyesírasi hibák vannak szövegemben, akkor .... Ugyanúgy mindenki megertette volna mint eddig is. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!