Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szeretnék egy képesség fejlesz...

Szabó Pedro kérdése:

Szeretnék egy képesség fejlesztő "iskolát" alapítani. Lenne rá jelentkező?

Figyelt kérdés
Ez inkább egy kisérlet szerű szakkör, vagy csapat "edzés" lenne. Az ötletem az hogy akár egy magán háznál, vagy bérelt terembe egy 10-15 fős csapattal akik nyitottak ilyenek tanulására, és fejlesztésére, rendszeresen összejárni hetente egyzse kétszer, és igyekezni képességeket fejleszteni. Telekinetika, pyrokinetika, telepátia, stb. Hiszem hogy csapatban hamarabb és hatékonyabban lehetne fejleszteni képességeket.

2012. ápr. 3. 18:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Agykontroll klubok működnek. Nézz körül ott.

Amúgy engem is érdekel, ha korra, nemre, bizniszre hasonló társaság jön ösze.

46/F/vállalkozó

2012. ápr. 8. 13:55
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Pesti, de ha a kornyekunkon lenne ilyen biztos hogy elmennek! :D szerintem jo otlet,es erdekelnek ezek a dolgok. Ne hallgass ezekre a tudatlan senkikre akik ide irogatnak... Nyugodtan kezdj bele!
2012. ápr. 15. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
jó is lenne :)
2012. máj. 8. 01:24
 14/15 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne, mert hova valósi vagy?
2012. máj. 9. 12:59
 15/15 anonim válasza:
Ha Szolnokon lenne, elmennék.
2012. jún. 26. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!