Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi az a "Vonzás törvénye"?

Mi az a "Vonzás törvénye"?

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 16:12
1 2 3
 11/22 Kalos válasza:
Amikor valakit egyfolytában nézel, akkor előbb utóbb felteltünk neki és ő is nézni kezd téged. Ez a vonzás törvénye :D
2011. okt. 5. 14:05
 12/22 anonim ***** válasza:
64%

Nagyon fontos ez atudäs,mindenki szämara,valoban a fizikän alapszik és aki hasznälja,annak nagyon jol müködik

miota ismerem ezt,azota csak jo történt velem 5 éve,

jo älläsom van külföldön,a csalädi béke is helyreällt !

szoval olvasd el ezt a könyvet Lynn Grabhorn a vonzäs hatalma a Titok könyv is jo,bär az nagyon elvont,nem elég olvasmänyos,nehezen érthetö volt ..nekem !

ebben a témäban van még A kérd és megadatik !

egész Magyarorszäg meg tudna vältozni,ha sokan hinnének ebben,és nem lenne annyira pesszimista a magyar !

a legfontosabb: äbrändozz olyan dolgokrol,amit nagyon szeretnél,gondolj rä ugy ,mintha mär meg is lenne...

jo nem kell mindjärt ferrarit älmodni és nem 2-3 nap alatt

teljesül..viszont älmodozni nem kerül semmibe !

a rossz gondolatokat szämüzd a fejedböl ! A tv hiradot se nézd meg,az csak rossz hireket mond...amin nem tudsz vältoztatani és mäsok szar ügye,azon ne rägodj,ne is hallgasd meg !aki nyafog és panaszkodik neked,mondd azt, hogy bocs most nem tudlak meghallgatni..

esetleg rajzold is le mit szeretnél,és ragaszd az ägyad mellé,hogy este lefekvéskor ränézz !

na ennyi röviden,az se baj,ha nem hiszel benne,csak csinäld..äbrändozz !

biztos hogy sikerülni fog ! értesits !

2011. okt. 5. 19:33
 13/22 anonim ***** válasza:
33%

Nem működik a vonzás törvénye,csupán annyi történik,hogy ha neked valami sikerül akkor azt te elkönyveled csodának,pedig nem így van.

A vonzás törvénye nem létezik kipróbáltam,hittem benne stb

A vonzás törvénye bevált annak aki ezt ki találta.Azt kívánta,hogy legyen milliomos majd tett érte írt egy k* jó könyvet + egy jó történet hozzá hogy elhiggyék az emberek amit majd olvasni fognak.Aztán eladta ,pár milla embernek,gondolj csak bele,ha azt a könyvet eladja 1 millió embernek 25 Euróért akkor az neki már 25 000 000 Euró vagyon.A könyv írója azért lett ilyen sikeres mert sikerült neki egy nagyon hihetőt összedobnia egy k* jó történettel,hogy régen harcoltak ezért a tudásért ami a könyvben van bla bla.

Megértem megnézted a filmet utána fellángoltál ahogy én is.De a fellángolás elmúlik majd és meglátod amit te a vonzás törvényének hiszel az valami teljesen más végett történt meg. Pl. Tettél érte vagy növelted az esélyeidet afelé,hogy kívánt dolog beteljesüljön,és a fellángolásod miatt egy megtörtént dolgot elkönyveled a vonzás törvényének.A könyv írója olyan emberek miatt vált gazdaggá mint amilyen te vagy.

2011. okt. 6. 03:45
 14/22 anonim válasza:
40%

de egy buta ez az utolsó.

Igen a vonzás törvénye, a hit... álmodozol, ábrándolzol, hiszel benne, és előbb utóbb észre sem veszed, de a hited miatt, meg amiért folyton arra gondolsz pozitívan, ezért észre veszed a célod eléréséhez vezető utat. na meg akinek nincsen célja, álmai, mit is akar??? mitől várod, hogy elérsz valamit, ha azt sem tudod pontosan, hogy mit szeretnél elérni???

Én általában nagyon akarok valamit, szó szerint már el is hiszem, hogy nekem az meg van, emiatt boldog vagyok, nyitott, és apró dolgokban látom meg a lehetőséget, és azonnal megragadom az alkalmat, hiszen van valami amit célul tűztem ki, és dolgozok érte mint egy gép. Keresem az új lehetőségeket. Szóval valami ilyesmi a dolog lényege.

te pedig csak egy irigy , céltalanul tengődő, zsörtölődő ember vagy, ezért vonzod a sz.a.rt magad köré :D

2011. okt. 6. 14:10
 15/22 Rank válasza:
Én ezt akaaratnak nevezném, ha nagyon akarsz valamit, az teljesülni fog. Ezért sikeresebbek a nagy akaraterővel rendelkező emberek.
2011. okt. 6. 20:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Így van és mert nagy az akaraterőd nehogy már elkönyveld a vonzás törvényének.
2011. okt. 6. 20:51
 17/22 anonim ***** válasza:

14:10 válaszolónak.

Amit te írtál teljesen megegyezik azzal amit én írtam azzal a különbséggel,hogy míg neked valamit sikerül elérned akkor neked egyből a vonzás törvénye jut az eszedbe,hát megértelek mert a vonzást pont így találták ki,hogy hihető legyen és sok magyarázat megoldás legyen rá.Az az igazság,hogy a titok című könyvben leírtak azért igazak mert a vonzás törvénye egyenlő azzal,hogy az ember képes a gondolkodásra és a cselekvésre.

A könyv írójának épp ez a sikere titka,hogy képes volt egy olyan könyvet meg írnilya ami ezotérikusan magában hordozza azt a képpeséget amivel az ember képes gondolkozni és cselekedni.És mivel az ember képes a cselekvésre és a gondolkozásra ezért a vonzás bennünk él.

A vonzás törvénye feldarabolva egyenlő gondolkozás+cselekvés,összegyúrva pedig vonzás.

2011. okt. 6. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:
44%

Persze,hogy működik nap mint nap megtörténik minden percben másodpercben a könyv írója összefoglalta a gondolkozást és a cselekvés képességét ezért megszületett a vonzás törvénye.

Szóval amikor gondolkozol azon hogy mit fogsz enni majd teszel is érte,hogy megedd azt a kaját akkor a vonzás törvénye teljesült mert teljesül a cselekvés és a gondolkozás.

A könyv írójának az a sikere,hogy képes volt olyat írnia ami valóban működik.Képes volt rá,hogy megírja a gondolkozást és a cselekvést ezt összesűrítve létrejött a vonzás törvénye.Szóval gondolkozz és álmodozz hogy növeld magadban a cselekvésre való késztetést egy dolog iránt egy olyan dolog iránt amit te szeretnél elérni.

2011. okt. 6. 21:56
 19/22 anonim ***** válasza:
49%

BRAVOOO ! igy igaz ! nem baj,ha nem hiszel benne,akkor is müködik,és a könyvek iroja ebböl meggazdagodott,na é akkor mi van ? sok gazdag ember van olyan,aki mäsok kizsäkmänyoläsäval ätverésével gazdagodtak meg,azok le vannak tojva, e könyvek iroja segiteni akart azoknak,akik nyitottak erre,räadäsul nem kerül semmibe hinni !

nekem segit,tegnap is segitett..elhiszem...ennyi !

nem érdekel senki negativ dumäja,söt mär az ismeröseim nyavajgäsa se,aki ennyit se akar tenni magäért...hogy äbrändozik !!

2011. okt. 9. 08:05
 20/22 anonim ***** válasza:
2011. okt. 9. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!