Akiknek működött a vonzás törvénye párkeresésben. Hogy csináltátok? Leírnátok a történeteteket?
Mi az a vonzás törvénye?
Egyébként én soha sem szeretnék párkapcsolatot, nem is volt még eddig.
18/F
Első válaszoló vagyok
Nem tudom, hogy miért...
Itt van egy kérdésem, innen jobban megismerhetsz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__17..
Csak azt kell hinned és majd hozzád vonza. Ez nagyon szép, csak épp tenned kéne is valamit. :)akár neten párt keresni, vagy szórakozó helyen. És ha eközben el is hiszed hogy menni fog , menni fog. :)
Minden belülről fakad :) önbizalom :)
"Az, amire vágysz, ott van körülötted, és csak arra vár, hogy megfogalmazd a kérésed. Feléd törekszik, de tenned is kell azért, hogy megszerezd. A világegyetem azt akarja, hogy sikeres légy."
Készültem...,aztán motyogás lett belőle. Ez volt a szerencsém.
Vizualizáció.
Képzeld el álmaid férfiát/nőjét! Írd le egy lapra, hogy hogyan képzeled el az új társadat, és mindennap fusd végig a listát, és képzeld el, ahogyan együtt mentek el vhová; moziba, sétálni stb.
Mivel hallottál a vonzás törvényéről, feltételezem olvastad a Titok c. könyvet, vagy filmen láttad. (ha nem, a neten meg tudod még nézni)
Emlékezz csak annak a nőnek az esetére, akinek a cselekedetei és az álmai szöges ellentétben voltak. Nagyon szeretett volna egy jó kapcsolatot, de aztán rájött hogy benne (-pontosabban a körülményeiben) van a hiba. Pl.: a szekrénye dugig volt ruhákkal- egy másik emberé már nem fértek el benne. Mindig az ágy közepén aludt -hol fért volna el álmai hercege, ha a királylány az egész ágyát végighemperegte? A kocsijával mindig az udvar közepére parkolt- de egy másik ember autójának már nem is volt hely. Mikor észbekapott, azonnal változtatott a szokásain, és tudatosan vonzotta be az áhított társat.
Sok sikert :)
Szerintem te egy ilyen típusú ember vagy, mit ez a zongorista Yundi Li (gondolom, ez se jár diszkóba):
http://www.youtube.com/watch?v=hEnfZjqMSy0
Amúgy az Asperger szindrómával kapcsolatban maga Asperger ezt írja:
"Asperger megvédte az autisztikus pszichopátiával diagnosztizált gyerekeket, mondván, hogy nekik is megvan a helyük a társadalomban, jól betöltik szerepüket, sőt, még jobban is, mint mások. Tőle ered a „kis professzorok" elnevezés is."
Vagyis: találd meg a helyedet. Ezt vonzd be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!