Tud ´valaki mondani egy olyan helyet ahol nem csupän jósolnak hanem talän meg az emlekekbe is belelatnak esetleg? (bovebben lent)
> tudom hogy ez szinte lehetetlen
> es marha nagy hulyesegnek haa´ngzik
Jól tudod. :)
Este elalvás előtt,és reggel közvetlen ébredés után,amikor félálomban vagy,képzeld magad elé a lányt.Aztán képzeld el,hogy újra találkoztok,olyan részletesen,ahogy csak tudod.Érezd át az örömet,amit akkor éreznél,ha újra meglátnád.Aztán pedig szólítsd meg,mond el neki,hogy tetszik neked,és szeretnéd megismerni.Ha valódi érzéseket viszel bele,újra be fogod vonzani,feltéve,hogy ő is akarja.
Bármilyen hülyeségnek hangzik,ez működik,próbáld ki,veszíteni valód semmi.
Ez nem haha! Legalább olyan komoly, mint az amit a kérdésed alatt állítasz. Nekem az az érzésem, hogyha nem kamu ez a dolog, akkor sikerülni fog! Ha nem cselekedsz semit, akkor ez a ti hibátok. Ő még azt sem tudja, hogy magyar vagy, neked kell lépni. Még az is az érzésem, hogy ő helyi lány, az üveggömböm ezt mondja. :D
Ha összejönne a dolog, tartozol azzal, hogy meghívsz Svédországba, mert én nekem kell lenni vagy a tanutoknak, vagy a gyereketek keresztapjának! Nos válassz a lehetőségek közül!
Lenti linken találtam fantomképrajzoló programot, de ha gondolod adok olyan elérhetőséget, ahol szakképzett rajzoló rajzolja le.
De ezek szerint az arcára sem emlékszel. Ez egyre cifrább, de hipnózis vajon segíthet? :)))????
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!