Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tud ´valaki mondani egy olyan...

Tud ´valaki mondani egy olyan helyet ahol nem csupän jósolnak hanem talän meg az emlekekbe is belelatnak esetleg? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy hat lejottunk Svedorszagba egy idore es lattam egy iszonyatosan gyonyoru lanyt. meg sosem lattam hozza hasonlót. egybol amikor raneztem beleszerettem. es lattam hogy folyton nezett engem es sztem enis bejottem neki. de sajnos nem volt batorsagom oda menni hozza es beszelni vele mert ott voltak aszulei is megminden es amugyis sosem tudnam csak ugy odamenni vkihez es dumalni vele. es azt szeretnem kerdezni hogy nem tudtok-e vkit aki kepes belelatni az ember emlekeibe es csak vmi kis nyomot is adni a lanyrol amin elindulhatok hogy megtalajam a neten vagy akarhogy. tudom hogy ez szinte lehetetlen es marha nagy hulyesegnek haa´ngzik de nagyon fontos lenne ha tudnatok segiteni. ertelmes valszokat elore is koszi :)
2011. aug. 7. 16:01
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:

> tudom hogy ez szinte lehetetlen

> es marha nagy hulyesegnek haa´ngzik

Jól tudod. :)

2011. aug. 7. 16:09
 2/30 anonim ***** válasza:
60%
Valószínű majd a következő életedben nem követed el ezt a hibát és cselekedsz, amikor kell. Ő is hibás, mai mdern világunkban amúgyis is lány választ! De van egy lehetőség! Ha még emlékszel a lány kinézetére, arcára, menj el egy olyan emberhez, aki le tudja rajzolni hitelesen(bűnügyi fantomképeket is tudnak rajzolni), majd menj vissza Svédországba, arra a helyre, plakátold tele a képét és a tiedet, írd le, hogy ellpota a szíved és körözés alatt! :)
2011. aug. 7. 16:18
 3/30 A kérdező kommentje:
HAHA okey :))
2011. aug. 7. 16:21
 4/30 anonim ***** válasza:
48%

Este elalvás előtt,és reggel közvetlen ébredés után,amikor félálomban vagy,képzeld magad elé a lányt.Aztán képzeld el,hogy újra találkoztok,olyan részletesen,ahogy csak tudod.Érezd át az örömet,amit akkor éreznél,ha újra meglátnád.Aztán pedig szólítsd meg,mond el neki,hogy tetszik neked,és szeretnéd megismerni.Ha valódi érzéseket viszel bele,újra be fogod vonzani,feltéve,hogy ő is akarja.

Bármilyen hülyeségnek hangzik,ez működik,próbáld ki,veszíteni valód semmi.

2011. aug. 7. 16:24
 5/30 anonim ***** válasza:

Ez nem haha! Legalább olyan komoly, mint az amit a kérdésed alatt állítasz. Nekem az az érzésem, hogyha nem kamu ez a dolog, akkor sikerülni fog! Ha nem cselekedsz semit, akkor ez a ti hibátok. Ő még azt sem tudja, hogy magyar vagy, neked kell lépni. Még az is az érzésem, hogy ő helyi lány, az üveggömböm ezt mondja. :D

Ha összejönne a dolog, tartozol azzal, hogy meghívsz Svédországba, mert én nekem kell lenni vagy a tanutoknak, vagy a gyereketek keresztapjának! Nos válassz a lehetőségek közül!

2011. aug. 7. 16:26
 6/30 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat! es hidd el en nagyon szeretnek csinalni valamit de..semmi sem tudok rola csak azt hogy elsore belezugtam es nagyon szeo lany. es ha csak meg egyszer is lathatnam nem szurnam el
2011. aug. 7. 16:32
 7/30 anonim ***** válasza:

Lenti linken találtam fantomképrajzoló programot, de ha gondolod adok olyan elérhetőséget, ahol szakképzett rajzoló rajzolja le.

[link]

De ezek szerint az arcára sem emlékszel. Ez egyre cifrább, de hipnózis vajon segíthet? :)))????

2011. aug. 7. 16:35
 8/30 A kérdező kommentje:
de. az arcara emlexem. csak az a baj hogy neha emberek arcat elkeverem masokeval. akik kicsit hasonlitanak :S
2011. aug. 7. 16:37
 9/30 anonim ***** válasza:
Én elég reális ember vagyok. Az nobelt érdemel, aki jobb alternatívát tud! Bézbóóóóütővel amnézia? Az is egy alternatíva! :D Nekem már volt hasonló lehetetlennek tűnő ötletem és működött. Az életnek van humora, ezt ne feledd el!
2011. aug. 7. 16:40
 10/30 A kérdező kommentje:
köszi, es nem fogom :) vegso esetben talan johet a baseball uto :_D
2011. aug. 7. 16:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!