Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tud ´valaki mondani egy olyan...

Tud ´valaki mondani egy olyan helyet ahol nem csupän jósolnak hanem talän meg az emlekekbe is belelatnak esetleg? (bovebben lent)

Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy hat lejottunk Svedorszagba egy idore es lattam egy iszonyatosan gyonyoru lanyt. meg sosem lattam hozza hasonlót. egybol amikor raneztem beleszerettem. es lattam hogy folyton nezett engem es sztem enis bejottem neki. de sajnos nem volt batorsagom oda menni hozza es beszelni vele mert ott voltak aszulei is megminden es amugyis sosem tudnam csak ugy odamenni vkihez es dumalni vele. es azt szeretnem kerdezni hogy nem tudtok-e vkit aki kepes belelatni az ember emlekeibe es csak vmi kis nyomot is adni a lanyrol amin elindulhatok hogy megtalajam a neten vagy akarhogy. tudom hogy ez szinte lehetetlen es marha nagy hulyesegnek haa´ngzik de nagyon fontos lenne ha tudnatok segiteni. ertelmes valszokat elore is koszi :)
2011. aug. 7. 16:01
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

A fővárosban vagy? Ha nem, utazz Stockholmba és vigyél plakátot, transzparenst, menj az állami televízió székháza elé, csak egy tanga legyen rajtad és adj szerenádot. Benne leszel a tévében és leadják a sztoridat. A televízió elérhetősége itt megtalálható:

[link]

:D , persze lehet enyhíteni a dolgot, hogy nem tanga van rajtad, hanem csak egy szívet tartasz magad előtt!

Ez is egy megoldás.

Komolyra: Ahol láttad a lányt azon a településen, vagy környéken próbálkozz!

2011. aug. 7. 21:00
 22/30 A kérdező kommentje:
hat hallod te se vagz 100-as
2011. aug. 7. 21:02
 23/30 A kérdező kommentje:
:D
2011. aug. 7. 21:03
 24/30 anonim ***** válasza:

Ha tudnád mivel foglalkozok... :D

Cél szentesíti az eszközt. Legalább megismerne, de elfutna tőled.

Te sem vagy 100-as, ilyen gyakorikérdéseidel. Nyilatkozz inkább arról, hogy mit fogsz tenni!

Jó most mumorizálunk, de valami bátrabbat kell tenned nem? Sokkal bátrabbnak kell lenni, nehogy legközelebb megint a szülők jelenléte is zavarjon!

2011. aug. 7. 21:06
 25/30 A kérdező kommentje:

jah. de soha nem ment spontan beszelgetes. tod csak oda mesz hozza azt tolod a szoveget

pedig en aztan nem felek a csajoktol

2011. aug. 7. 21:08
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem meg kellett tanulom gátlástalanabbnak lenni. Attól még lehetsz önmagad! Sőt, mond amit érzel, csak az a lényeg, hogy vele egy hullámhosszon legyél. Legyél kommunikatív, tudom idegenynelven nem egyszerű. Ha félsz, mond meg neki, hogy félsz és miért, vagy csinálj humort belőle, bókolj, nyugodtan mond meg neki az érzéseidet. A félelmen kívül mást is érzel, nem? Nem harapnak. Minden 5. lány küld el így a fenébe, de ha csak 5-ből 4 az is jó! Nem?
2011. aug. 7. 21:20
 27/30 A kérdező kommentje:
jaja. köszi, te rendes vagy :) de mar tukön ulök hogy megtudjam mit dolgozol :)
2011. aug. 7. 21:24
 28/30 anonim ***** válasza:
Ugysem hiszed, de táncosfiú voltam sokáig. Félreértettek, mert azt hitem félsz tőlük, közben csak nem vagy beszédes. Ha sokat vagy velük, megtanulod. Egy nőnek be nem áll a pofája és lényegtelen dolgokat mesél, mert így vezeti le a napi feszültségét. Mi végigondoljuk a dolgokat és félretesszük magunkat a szexre! Aminek értelme is van :D Ezt a szöveget is mondhatod egy lánynak és mindjárt mondja, hogy hülye bunkó, de jól szórakozik. Ha dícsér, hogy ez meg azt milyen jól csinálom, vagy mondja de jó, akkor mond neki komoly arcal, hogyha tudnád a f-szom milyen jó...
2011. aug. 7. 21:29
 29/30 A kérdező kommentje:
oksa :)) de amugy sejtettem hogy az voltal :)
2011. aug. 7. 21:31
 30/30 anonim ***** válasza:

Amolyan vagy, aki válaszol a kérdésre, de magát a beszélgetést nem viszi tovább. Néha szoktam nevetni(eszembe jut) az olyan párokon, amikor az asszony csiripel a férj meg csak helyesel.

Láthatod, hogy én is válaszolok a kérdésre, ezután asszociálok, hogy miről mi jut az eszembe és már tudsz folyamatosan kommunikálni! Nem lehet elrontani. Gyakorolhatjuk! A lányokat érdekli, hogy mikor mire gondolsz, mi jut eszedbe róla, ez a trükk. Mint nyelvvizsgán amikor képről kell beszélni!

2011. aug. 7. 21:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!