Tud ´valaki mondani egy olyan helyet ahol nem csupän jósolnak hanem talän meg az emlekekbe is belelatnak esetleg? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Szoval az a helyzet hogy hat lejottunk Svedorszagba egy idore es lattam egy iszonyatosan gyonyoru lanyt. meg sosem lattam hozza hasonlót. egybol amikor raneztem beleszerettem. es lattam hogy folyton nezett engem es sztem enis bejottem neki. de sajnos nem volt batorsagom oda menni hozza es beszelni vele mert ott voltak aszulei is megminden es amugyis sosem tudnam csak ugy odamenni vkihez es dumalni vele. es azt szeretnem kerdezni hogy nem tudtok-e vkit aki kepes belelatni az ember emlekeibe es csak vmi kis nyomot is adni a lanyrol amin elindulhatok hogy megtalajam a neten vagy akarhogy. tudom hogy ez szinte lehetetlen es marha nagy hulyesegnek haa´ngzik de nagyon fontos lenne ha tudnatok segiteni. ertelmes valszokat elore is koszi :)2011. aug. 7. 16:01
11/30 A kérdező kommentje:
amugz en ezekben soha nem hittem hogy joslas meg mit tudopmm en mi. de most csak ez a ize bize segithet
2011. aug. 7. 16:46
12/30 anonim válasza:
Ez a beszéd és ne legyél p*cs és cselekedj! Majd írunk róla egy könyvet! Utóirat: NewYorkba költözök nemsoká, lesz sok pénz, úgyhogy a keresztapa ötletet fontold meg! :DDD!!!!!!!!!!!
13/30 A kérdező kommentje:
okey :))
2011. aug. 7. 16:53
15/30 A kérdező kommentje:
az ki?
2011. aug. 7. 17:28
16/30 anonim válasza:
Mondom, te ne foglalkozz semmivel, csak a rajzzal. Ja meddig jutottál, mikor repülsz ki, mikor tapétázol már Svédországban? Én tudom, hogy jobb semmit csinálni otthon, lefeküdni az ágyra, gondolni rá és közben verni a .... , :D na de valósítsd meg álmaidat, ne maradjon ábránd! Te gyerek! :D!!!
17/30 A kérdező kommentje:
nem verem a csajra ;) a ribancokra szokas verni :) persze amikor sexellsz az mas
2011. aug. 7. 19:38
18/30 A kérdező kommentje:
ja es meg midnig svedben vagyok :)
2011. aug. 7. 19:38
19/30 anonim válasza:
Svédben, azaz a svéd nőben benne vagy akkor megtaláltad nem? Most, ez alkalommal kérd el a nevét, vagy legalábbis elérhetőségét! :D
Komolyra fordítva: Akkor egyszerűbb! Csinálj hülyét nyugadtan magadból, pláne, ha úgyis hazaköltözöl, ha nem, akkor is! A csajok úgyis buknak a mélyérzésű srácokra! Ha megtudják, hogy milyen mód vagy szerelmes, az tetszeni fog nekik! Ha a módszeremmel keresed meg, szerintem százával jelentkeznek mások is. :D! Szerintem te itt csajozni akarsz, nem velem dumálni! :D Én meg most elárultalak!
20/30 A kérdező kommentje:
HAHA :DD jo veled beszelgetni xD :) de akkor egesz svedorszagban kene plakatolnom :D az kicsit sok ido. es nem, nekem az a csaj a fontos, csajozni meg akarmikor lehet :)
2011. aug. 7. 20:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!