Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg ki tudunk lépni a...

Tényleg ki tudunk lépni a testünkből? és ha igen akkor abba nem lehet belehalni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 16. 15:06
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Köszi de egyébként az is értelmes válasz ha valaki azt mondja hogy nem de akkor bizonyítsa is!!!
2011. jún. 16. 19:10
 12/48 anonim ***** válasza:
18%
Hát ezt sem pro, sem kontra nem fogja tudni itt senki bizonyítani.
2011. jún. 16. 19:16
 13/48 anonim ***** válasza:
Nincs szükség tudatra ahhoz, hogy önmagunkról gondolkodjunk. Üsd be a google scholar-ba hogy self-monitoring és látsz több száz kutatást a témában
2011. jún. 16. 19:22
 14/48 anonim ***** válasza:
Igen! Van a Gina (Ketamin). Ez egy drog, szóval nem ajánlom mert nem olyan mint a fű vagy a kati veszélyes ha nincs meletted valaki aki józan, vagy aki jártas a témában. Igen fura állapot, szinte leírhatatlan. Ilyen körökben K -lyuknak nevezik amikor ilyen állapotba kerülsz. Nem akarom leírni, mert mondom leírhatatlan, de kb; olyan ijesztő, és szinte halálközeli amikor a saját fizikai testedtől távol vagy. Sokan megijednek tőlle, de nagyszerű tudni hogy ezt is átélted. De mégegyszer mondom, nem ajánlom hogy ilyesmihez nyúlj, mert nagyon veszélyes. Egyrészt kitudja mit veszel, lehet nem is Gina, és elpatkolsz tőlle, másrészt nem egészséges, akármi bajod lehet tőlle. Nem utolsó sorban a törvény bünteti!! Ezért mégegyszer leszögezem nem kábítószerfogyasztásra való buzdítás céljából írtam, hanem azért mert van ilyen téren tapsztalatom és átéltem, de most neki állok keresgélni neten, és megtudom hogy lehet cuccok nélkül átélni ezt!
2011. jún. 16. 20:59
 15/48 anonim ***** válasza:
0%

19:22

Ha nincs (ön)tudatod akkor elég nehéz (ön)magadról elmélkedni.

Ehhez nem kell sem tanulmányt olvasni, sem egyetem.

2011. jún. 16. 21:10
 16/48 anonim ***** válasza:
Valóban. Nem is ezt mondtam. Hanem, hogy nincs szükség nem anyagi dologra mindehhez.
2011. jún. 16. 22:38
 17/48 anonim ***** válasza:
53%
Igen, ki lehet, de nem lehet belehalni. Sokan hallucinációnak gondolják ezt a jelenséget, de csak mert még nem tapasztalták.:D
2011. jún. 17. 02:13
 18/48 Norbi02 válasza:
73%

Szia! Ugye az a kérdés, hogy a "a testünkből kiléphetünk-e", tehát van testünk. Tehát van egy testem és vagyok én. Ahogy, ha azt mondom, hogy van egy autóm nem mondom, hogy én vagyok az autó úgy nem vagyok a testem sem. Vagyok én, mint egy szellemi lény (vagy lélek vagy nevezd ahogy akarod) és van a testem. Ez a kettő szétválasztható és igazából az is a természetes állapota, hogy szét van választva. Még csak nem is lelkem van, hanem én vagyok a lélek. Én vagyok én. Például a budhisták is arra törekednek, hogy kilépjenek az élet körforgásából (tehát szétválasszák a testet önmaguktól -mint szellemi lénytől) L. Ron Hubbard (a Szcientológia megalapítója) kidolgozott egy módszert (lépések sorozatát), melynek segítségével ez biztonságosan megtehető. Ez nem olyan mint a budhizmus, itt nem meditálnak, hanem egy auditálás nevű eljárást használnak. Ezt bizton merem neked ajánlani. (természetesen azért merem ajánlani, mert én is próbáltam)

Természetesen ez nem feltétlenül úgy történik, hogy auditálást kapsz és azonnal kilépsz a testedből, hanem általában különböző egyre javuló lelki állapotokon mész keresztül mire eléred azt a képességet, hogy tetszésed szerint el tudod hagyni a tested és vissza is tudsz térni bele.

Itt tudsz több információt szerezni: [link]

Drogokat semmiképpen ne használj, mert az csak durván ront a testi és szellemi állapotodon!

Az ember nagyon régóta hiszi, hogy ő valamiféle szellemi lény, lélek vagy ilyesmi, ami tovább él a halál után. Ezt számtalan vallás, és hit tartalmazza. Azt, hogy az ember csak egy hús vér test, csak egy állat és ennyi csak nem olyan régóta hiszi és nem is mindenki. "Az ember csak egy állat" gondolatát egy Wilhelm Wundt (1832-1920) nevű lipcsei pszichológus terjesztette el. (mivel állatokat ölni nem olyan gáz mint embereket)

Szóval halhatatlan szellemi lények vagyunk, nem állatok. :-)

Remélem tudtam segíteni.

2011. jún. 17. 09:57
 19/48 treffhetes ***** válasza:
80%

"Igen, ez egy létező dolog. TKÉ, vagy angolul OBE (Out of Body Experience) keress rá, és több százezer találatot dob ki."

a minotauroszra is. vagy mondhatnám a láthatatlan rózsaszín egyszarvút is, hogy valami ide vágót említsek:)

"Szóval halhatatlan szellemi lények vagyunk" - ezt mire alapozod? (nem kötekedés, tényleg érdekel, hogy ebből a szempontból milyennek látod a világot)

2011. jún. 17. 15:10
 20/48 anonim ***** válasza:
53%

aki szerint nem vagyunk mas, mint csakis a testunk, kerem hunyja be a szemet es kepzeljen el egy macskat.

Milyen szinu? Mit csinal? Kicsi? Nagy?

Ha mindenkinek megvan a sajat cicaja akkor szeretnem megkerdezni: ki latja a macskat? Mert a tested nem, hisz a szemed csukva van.

Akkor???

2011. jún. 18. 02:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!