Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ha a vonzás törvénye működik...

Ha a vonzás törvénye működik akkor miért nem nyerik meg sokan a lottót?

Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 14:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
61%

Na, mégis, mit gondolsz?

Talán, ha legalább 2 mp-ig gondolkodnál, de minimum 4 agysejtedet is mozgósítsd hozzá... hogy is hívják ezt a törvényt?

VONZÁS törvénye!

Szerinted hányan vonzzák azt a szerencsétlen 5 golyót? Minimum egy millióan.

Mégis mi történik, ha 5 vasgolyót körberaksz 1 millió mágnessel?

Mindegyik golyó (egyesével) ahhoz a mágneshez megy, amelyikhez a legközelebb van. Na: az nem te vagy.

Legtöbbször nem lesz senkinek sem ötöse, hanem helyette lesz pár egyes.

Még ha működne is a vonzás törvénye, akkor se nyerhetnél vele olyan szerencsejátékon, ahol nem egyedül játszol.

2011. máj. 4. 01:25
 12/26 anonim ***** válasza:
Érdekes,amit egy előző válaszoló felvetett.Hogy ha a szegénység megtapasztalása az életfeladatod,akkor nem lehetsz "gazdag".Nem tudom,ez így van-e.Régebben én is így gondoltam,de hahó,most az agykontroll-kategóriában vagyunk,és az agykontroll meg a vonzás törvénye egész mást mond.Ha el tudod képzelni,ha TÉNYLEG el tudod képzelni(vagy ahogy tegnap olvastam "izzó vágy"hajtson"-ez ám a nehéz!!)akkor az meg is valósulhat.
2011. máj. 6. 09:22
 13/26 anonim ***** válasza:

ma 09:22

szerintem nem mond egész mást a v. törvénye, csak azt kihagyja, hogy az életfeladatod az isteni erővel bír, míg a lottóötös az a te vágyálmod, ami alsóbbrendű energiával bír. Isteni erő szemben az emberi teremtő erővel.

Egy másik fontos kérdés, hogy a lottóötös miért is kell?

És a kívánság is rossz, mert a lottóötös az nem egy konkrét dolog. Ha azt kívánnád, bárcsak nyernék 100 millió forintot, akkor lehet pár éven belül úgy alakul az életed, hogy bejön, de nem biztos, hogy a lottóötössel. A lottóötös mennyi pénzt fejez ki? 50 milliót? 1 milliárdot? Mennyit adjon az Univerzum? Ez így pontatlan, és részben emiatt sem nyerhető meg. És mi van ha a hatoslottón lesz egy lottóötösöd?

Mi van, ha Petőfi megnyeri a lottót (bár akkor még azt hiszem nem volt) és kimegy Ázsiába, mert már másként látja a világot? Mindenkinek megvan az életfeladata, és olykor egy embertől függ számtalan ember élete.

És ha a jelenlegi életedben az egyik életfeladatod nem teljesíted be, akkor valószínüleg átcsúszik a következő életedbe, és ott kell teljesítened, tehát az az első, mert ha az élvezetnek élsz, akkor csak azt éred el, hogy újabb leszületéseket generálsz.

2011. máj. 6. 10:02
 14/26 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy nyerhetsz nagyobb összeget, ha az életed jelenlegi életfeladatával összeegyeztethető. Viszont ha a nyereménytől más irányba indulsz el, akkor az élet el fogja venni tőled, és visszaterel arra, ami a te utad. Persze a szabad akarat mindig meg van adva, de azt tudod, hogy nem ok és cél nélkül születtél le a Földre.
2011. máj. 6. 10:09
 15/26 anonim ***** válasza:
31%

A válasz megírásának időpontja: ma 10:02

Azt tudod ugye, hogy nem az Univerzum adja a lottónyereményt, hanem a Szerencsejáték Zrt?!

2011. máj. 6. 12:09
 16/26 anonim ***** válasza:

12:09

Nem, nem tudtam.

Hogy lehet, hogy az átlagember mindig egy dolgot ragad ki, és az alapján próbál valami szálkát keresni a másikban...

2011. máj. 6. 13:25
 17/26 anonim ***** válasza:
azért mert nem őszintén vonzod mindíg ott van a fejed egy szegletében,hogy ugyse fogom megnyerni és hát nem fogod, az őszinte gondolatokat kell érezni és abba beleélni magad, nem pedig butaságokra gondolni majd kérdőre vonni a vonzás törvényét. ha valamit nem tudsz jól csinálni attól nem a valamiben van a hiba ;-)
2011. máj. 7. 15:39
 18/26 anonim válasza:

A vonzas torvenye mukodik de orulten akkarni kelll amit szeretnel es el is kell hinned hogy a tied lesz

felteteles mod mincs a vonzas torvenyeben csak kijelento mod

2011. máj. 8. 07:38
 19/26 anonim ***** válasza:
ugyanakkora a nyerési esélyed akár lottózol akár nem:-))))
2011. máj. 8. 11:34
 20/26 anonim ***** válasza:
le kell tisztázni magadban a vágyaidat, a legtöbb ember nem konkrétan a lottó ötösre vágyik, hanem sok pénzre, az meg másképp is bejöhet az életedbe.
2011. máj. 9. 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!