Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek sértve érezte...

Szerintetek sértve érezte magát a pizzafutár?

Figyelt kérdés

Rendeltem a lakásomra pizzát, 1 óra 20 perc mire kihozták, még enyhe volt de majdnem hideg. Sztem le se ejtik, hogy elhűl e mire a vendégnem kiviszik, vagyis a megrendelőnek.

Lènyeg, egy 25 év körüli srác hozta a pizzát de mosolyogva, jókedvűen. 1380 forint volt, kétezressel fizettem és mondtam, hogy 1400 -ból kérek vissza.

Erre hirtelen kicserélték a gyereket egy morcos sértődött gyerekre aki azt monda ekkor, hogy "köszi" és ideadta a visszajárót és elment.

Szerintetek sértve érezte magát, hogy csak 20 forintot kapott? Vagy mi lehetett a probléma?

Lehet nem is rám sértődött meg csak ott jutott eszébe valami, de szerintem igen.

2019. júl. 10. 11:45
1 2 3 4
 31/31 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Nálunk már normalizálódott ez a helyzet. Anno 520 volt a legolcsóbb pizza. És koleszba rengetegen rendeltünk kész kaját, akik ugye nem engedhettük meg maguknak a fölös kiadást. Így az egyetemisták legalább 75%-a biztos csak a pizzát fizette ki, és örült, hogy van mit ennie. Plusz a rendelések nagy része is a koliból jött (vagy albis egyetemistáktól). Persze így sok jatt nem érte a futárokat és még szórólapok is voltak arról milyen keveset keres egy futár ... de én inkább akkor nem rendeltem kaját, annyira nem engedhettem meg magamnak a pluszt.

Aztán történt valami, és azóta 1100 alatt nincs is pizza, sehol. Szerintem jobb ha a "borravalót" beépítik az árba, így senkinek nem kellemetlen.

2019. júl. 11. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!