Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szerintetek sértve érezte...

Szerintetek sértve érezte magát a pizzafutár?

Figyelt kérdés

Rendeltem a lakásomra pizzát, 1 óra 20 perc mire kihozták, még enyhe volt de majdnem hideg. Sztem le se ejtik, hogy elhűl e mire a vendégnem kiviszik, vagyis a megrendelőnek.

Lènyeg, egy 25 év körüli srác hozta a pizzát de mosolyogva, jókedvűen. 1380 forint volt, kétezressel fizettem és mondtam, hogy 1400 -ból kérek vissza.

Erre hirtelen kicserélték a gyereket egy morcos sértődött gyerekre aki azt monda ekkor, hogy "köszi" és ideadta a visszajárót és elment.

Szerintetek sértve érezte magát, hogy csak 20 forintot kapott? Vagy mi lehetett a probléma?

Lehet nem is rám sértődött meg csak ott jutott eszébe valami, de szerintem igen.

2019. júl. 10. 11:45
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Én egészítsem ki a fizetését?

Amennyi fizetést kap azzal meg kell elégedni vagy más munkát nézni. Nehogy tőlem várja már a fizetés kiegészítést, ezt felejtse is el, hogyha legközelebb is ő hozza a pizzát, ilyet nem is hallottam. Esetleg kávéval, süteménnyel, üdìtővel nem kellett volna megkínálnom?

Én sem vagyok nagyon gazdag.

2019. júl. 10. 16:39
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
A te dolgod, de akkor ne faggatódz itt!
2019. júl. 10. 17:03
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Illetve másképp mondom.

Ha ennyire biztos vagy benne, hogy frankón jártál el, akkor miért faggatódzol itt?

2019. júl. 10. 17:05
 24/31 anonim ***** válasza:
61%
Az a gáz, hogy anyádék nem tanították meg, hogy kell viselkedni ilyen helyzetekben, mi az illendőség. Szerintem te pont az a fazon vagy, aki inkább kinéz az ablakon, minthogy átadja a helyét a buszon. Sok sikert az Élethez! Nem fog menni.
2019. júl. 10. 17:06
 25/31 anonim ***** válasza:
90%
# 21 Lényegében igen, legalábbis a főnök így gondolja. A főnök mikor felvesz, azt mondja, kapsz egy 100-as fizut, de a jattod havonta 30-40 rugó, tehát vedd úgy, hogy 140-et fogsz keresni. Ha nincs más lehetőséged, elvállalod így is, mert kell a meló, meg a pénz. Szar ügy, és sajnos a dolgozó jön ki belőle szarul. Tudom, dolgoztam én is ilyen fizumegállapodással kb. 12 éve. Akkoriban 100 körül keresett egy vidéki pincér. Én kaptam 60-at a főnöktől, a többit a jattból szedtem össze. Szar volt, mikor egy gyenge hónap, vagy sok skót vendég után a havi fizum 75-re jött ki havi 15 munkanappal, ami reggel 8-kor kezdődött, és este 10-11 körül végződött. Ez természetesen nem a vendég hibája, hanem a főnöké. Több helyre vesznek fel ilyen fizetéssel, mint gondolnátok. Tanultam belőle, soha többet ilyet.
2019. júl. 10. 17:09
 26/31 A kérdező kommentje:

24.

Hogy jön ide a busz?

Igenis a normális ismétlem normális időseknek átadom a helyet mindig, valsmint a terhes nőknek is.

Na ez így illik.

Hogy jön ide a pizzadologhoz ez?

2019. júl. 10. 17:41
 27/31 anonim ***** válasza:
54%
Vagy adsz boravalot és az egy 100 legyen vagy nem adsz ,de 20 forintos boravalo inkább sértö volt .
2019. júl. 11. 06:07
 28/31 anonim ***** válasza:
89%
van sok bolt ahol meg ha 20 forintod hiányozna az összegből már nem adnák oda amit vettél. vagy épp konkrét példát tudok rá hogy 25 volt egy táska és egy huszasért nem adták oda a fickónak mert csak annyi aprója maradt vásárlás után holott ő előtte évekig otthagyta az aprót, beszélőviszonyban volt eladókkal... írnak itt kétszáz forint minimum borravalókról mintha természetes dolog lenne, hát nagyon nem az. az már valakinek igenis sok. és mondhatjátok rá hogyha valaki ennyire csóró vagy csak szarrágó az ne rendeljen pizzát, de miért ne tehetné? ugyanolyan joga van hozzá mindenkinek , ha ad jattot ha nem. ha pedig minimálisat akar adni és az a másik számára sértő, problémázik rajta, alamizsnának érzi, nagyon nincs tisztában az emberek közti különbségekkel! tudta jól hogy lesz aki ad, igen, akár 500 ft-okat is, és van aki nem
2019. júl. 11. 09:21
 29/31 anonim ***** válasza:
84%
-->(nem boltot akartam futárhoz hasonlítani, előzőben csak azért hoztam példának hogy lehet hogy még jól jönne az a 20 forint is amit eldob magától az illető)
2019. júl. 11. 09:22
 30/31 anonim ***** válasza:
84%

Én adok mindig normális jattot, de csak muszájból, de én sem értek vele egyet..

Én vámógyintző vagyok, napi 50-100 csomagot vámkezelek, én nem kapok egy fillér borravalót se, de a futár aki kiviszi az kap ugyebár...Pedig nekem szakmai háttér van mögötte és nem 2 perc meg egy dudálás a munkám. Mégis ő kap fizetés kiegészítést én meg egy nagy lókukit :D

Szóval egyet én se értek vele, csak muszájból adom.

2019. júl. 11. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!