Szerintetek sértve érezte magát a pizzafutár?
Rendeltem a lakásomra pizzát, 1 óra 20 perc mire kihozták, még enyhe volt de majdnem hideg. Sztem le se ejtik, hogy elhűl e mire a vendégnem kiviszik, vagyis a megrendelőnek.
Lènyeg, egy 25 év körüli srác hozta a pizzát de mosolyogva, jókedvűen. 1380 forint volt, kétezressel fizettem és mondtam, hogy 1400 -ból kérek vissza.
Erre hirtelen kicserélték a gyereket egy morcos sértődött gyerekre aki azt monda ekkor, hogy "köszi" és ideadta a visszajárót és elment.
Szerintetek sértve érezte magát, hogy csak 20 forintot kapott? Vagy mi lehetett a probléma?
Lehet nem is rám sértődött meg csak ott jutott eszébe valami, de szerintem igen.
Legközelebb ne szólj semmit, hagyd, hogy az utolsó forintig visszaadjon.
Én egyébként úgy szoktam, hogy mondjuk 1490 a pizza, fizetek kétezressel. Ő ad egy ötszázast, és belekotor a zsebébe apró után, én meg mondom, hogy hagyja csak. Egyik se sértődött még meg.
Enyhe pizzát se viszünk ki mert az sértő. Vagy hideg legyen, vagy meleg.
Mitől volna sértő, ha nem kell az aprót kotorászni a futárnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!